Bästa utemöblerna för sommaren 2023
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Bästa utemöblerna för sommaren 2023

Sommaren 2023 är här och det är dags att göra trädgården, balkongen eller uteplatsen redo för härliga utomhusstunder. För att hjälpa dig att välja rätt utemöbler har vi sammanställt en lista över de mest populära utemöblerna för denna säsong. Oavsett om du föredrar moderna, minimalistiska möbler eller föredrar en mer rustik och naturlig stil, finns det något för alla. Låt oss ta en titt på några av de hetaste utemöbeltrenderna för sommaren 2023.


Solstolar till bra pris och med modern design

Solstolar är en viktig del av sommarens utemöbler. Dessa bekväma stolar är perfekta för avkoppling och solbad på terrassen, i trädgården eller vid poolen. Solstolar finns i olika utföranden och material, inklusive trä, metall och konstrotting. Trämöbler ger en naturlig och klassisk touch till utomhusmiljön. Teak och cederträ är populära träslag för solstolar eftersom de är väderbeständiga och hållbara. Träsolstolar kan vara behandlade med olja eller lack för att öka deras livslängd och skydda dem mot väder och solens strålar. Metallsolstolar, vanligtvis tillverkade av aluminium eller rostfritt stål, är lätta att rengöra och tåliga mot väderpåverkan. De är också praktiska att flytta runt och kan vara hopfällbara för enkel förvaring när de inte används. Konstrotting är ett populärt materialval för solstolar eftersom det är tåligt, lätt att rengöra och kräver minimalt underhåll. Konstrotting solstolar kan ha avtagbara kuddar för extra komfort och är tillgängliga i olika stilar och färger för att passa din utomhusinredning. För att förbättra komforten kan solstolar också vara utrustade med justerbara ryggstöd, armstöd och fotstöd. Många solstolar har inbyggda mekanismer som gör att du kan anpassa lutningen och hitta den perfekta positionen för avkoppling. När du väljer solstolar är det viktigt att tänka på materialens hållbarhet, komfortnivån och underhållskraven. Tänk också på att solstolar kan kompletteras med solskydd som parasoller eller markiser för att ge extra skugga och skydd mot solens starka strålar.Härliga hängmattor

Hängmattor är en klassiker som aldrig går ur stil, och de är särskilt populära under sommarmånaderna. Att luta sig tillbaka och njuta av en skön lur i en hängmatta är en perfekt avkoppling. Idag finns det olika typer av hängmattor, från traditionella bomullsversioner till mer hållbara material som rep och tyg i snabbtorkande polyester. Traditionella bomullshängmattor är mjuka och bekväma, men de kräver mer underhåll eftersom de kan vara känsliga för väder och fukt. Rephängmattor är mer hållbara och kan klara av olika väderförhållanden utan att förlora sin form eller färg. Hängmattor i snabbtorkande material är idealiska för poolområden eller platser där det kan finnas risk för fuktighet. Oavsett vilken typ av hängmatta du väljer är det viktigt att se till att den är ordentligt upphängd och säkrad för att undvika olyckor.


Utekök och grillar

För de som älskar att laga mat utomhus har utekök och grillar blivit alltmer populära. Utekök kan omfatta en grill, spis, diskbänk och förvaringsutrymmen, vilket ger dig möjlighet att förbereda och servera mat utomhus utan att behöva gå in och ut.


Matgrupper för middagar och luncher utomhus

Att äta utomhus är en trevlig upplevelse under sommaren, och mångsidiga matgrupper är det perfekta valet för att skapa en bekväm och elegant utomhusmatsal. Rustika träbord med matchande stolar ger en naturlig och avslappnad känsla, medan moderna matgrupper i metall eller konstrotting ger en mer modern och stilren look. Justerbara bord är också populära eftersom de kan anpassas för både stora och små sällskap.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden qwjwTb:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!