Broste Copenhagen - Design since 1955
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Broste Copenhagen - Design since 1955


Broste Copenhagen är ett modernt danskt inredningsföretag i tiden med en internationell räckvidd. De senaste 60 åren har Broste Copenhagen skapat produkter som har definierat nordiskt formspråk, genuint hantverk i sin enkelhet i kombination med rättvisa priser tillsammans med varor utav högsta kvalité. Varumärket har skapat produkter i årtal som sträckt sig bortom alla tillfälliga trender men fortfarande upprätthållit och bevarat den Danska designen med de traditionella raka och stilrena linjer. Det har gjort att företaget inte påverkats när vindarna svept förbi i designvärlden. Man vet alltid vart Broste Copenhagen står för.  Broste Copenhagen har möblerat hem och gett inspiration till att låta nya färger, former och material flytta in och skapa en trendig och stilsäker atmosfär. Broste Copenhagen är ett av alla danska design och inredningsföretag som hjälpt till att öppna världens ögon för hur den enkla nordiska stilen kan översättas till ett inbjudande hem med en trevlig och varm miljö.Från början var varumärket känt för sina vackra ljus och servetter men idag förknippas det mer med stilrena, enkla möbler av klass, porslin och andra inredningsdetaljer. Broste Copenhagen står fast vid att alltid utgå från den nordiska designtraditionen och att därifrån utveckla ett sortiment som balanserar den fina gränden mellan nordisk tradition och alla nuvarande trender. 

I Brostes sortiment hittar du bland annat deras populära stengodsporslin, möbler och inredningsdetaljer så som lampor, ljus, krukor etc. Produkter som helt enkelt stått emot tidens tand och nått sin status som moderna designklassiker istället. Varumärkets produkter kombinerar en minimalistisk skandinavisk stil med en etnisk design som tillsammans utgör ett lyxigt sortiment för den moderna bohemen. Det är lätt att inreda sitt hem med möbler från Broste Copenhagen på grund av dess stilrenhet och enkla linjer som aldrig gör sig fel i något av hemmets rum.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gRZFpU:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!