REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Färg & formLåt konsten synas i ditt hem, inte bara på väggarna. I vår låter vi konsten expandera utanför väggar och tavelramar genom att exempelvis smycka våra hem med alternativa konstverk så som skulpturer, mobiler, statyer mm. Resultatet skapar en uppfriskande atmosfär till ditt hem. Det blir som en härlig kontrast till allt som vi redan pryder våra hem med. Att tillföra lite dynamik former och färg i form av skulpturer och statyer i ditt hem skapar ett typ av signalement och glädje. Det betyder inte att du som inredare behöver byta ut allt eller göra om i ditt hem. Det handlar snarare att utnyttja det du redan har och addera det lilla extra där det saknas något, allt för att skapa en ombonad och personlig känsla. Vi ser att trenden växer fram där ett stort fokus ligger kring att inreda hemmets rum fullt ut. Våga rulla ut en stor matta på golvet, hänga upp tunga gardiner och klä dina väggar med tavlor, allt ifrån vackra posters till äkta konst i form av skulpturer, statyer och tavlor.  


Samtidigt som vi ständigt influeras av nya trender och stilar så måste vi bli bättre på att ta hänsyn till jordens resurser och ta vara på dom tillgångar som redan finns. Det är det vi älskar med vingtage, återanvända det som redan finns. Tänka på vad du redan har och vad du kan addera till din redan befintliga inredning för att det ska kännas nytt och spännande. Ett tips är att flytta runt på din inredning och testa nya kombinationer, addera nya kuddfodral i soffan medans dom gamla kanske får pryda din säng.

Vi ser även trenden med att inreda i färgstarka toner som möter maximalistiska mönster. Vi kommer även att se mer starka uttryck och motivmönstermässigt. Vi kommer ifrån en trendperiod där vi knappt sett några mönster alls men nu gör mönster ett återintåg i inrednings-världen. Det är vi så glada för, härliga färger och mönster får oss att sprudla och bubbla av glädje! Det får gärna vara exotiska uttryck som skapar avtryck i inredningen. Exempelvis djurmönster, en matta med leopardmönster. Att inreda år 2019 kommer kretsa mycket kring fokus på just färger och former till skillnad från föregående år där fokuserat legat på jordnära toner och mjuka harmoniska linjer.

 Vi ser även fortsatt fokus på mycket sammet. Allt ifrån kuddar, puffar, gardiner eller soffor. Oavsett toner, färgstarka för mer dynamik eller dova, svala toner så blir de vackra i sammet då det skapar en sådan lyster och känsla av lyx. Perfekt för dig som vill addera lite lyx i vardagen. I den hektiska tid vi lever i så behöver våra hem återspegla och ge dig möjlighet till återhämtning och därför ser vi gärna att man lägger ett stort fokus på att skapa en ombonad, välkomnade känsla. Oavsett färger eller trender, ditt hem skall återspegla dig och vara den plats där du kan återhämta dig och känna ett lugn.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden tbXs5r:
Kommentarer:
Fortsätt »