Förvaringslösningar för en organiserad hemmiljö: Skapa ordning och harmoni i ditt hem
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Förvaringslösningar för en organiserad hemmiljö: Skapa ordning och harmoni i ditt hem

Maximera utrymmet med smarta möbler

Investera i möbler som inte bara är snygga utan också har förvaring till. Sängar med inbyggda lådor under madrassen, soffbord med gömda hyllor, och skåp med dubbla syften är utmärkta exempel. På detta sätt kan du använda varje centimeter av ditt hem för att förvara saker på ett organiserat sätt utan att offra mycket av din inredningsstil.


Organisera garderoben med smarta system

Garderoben är ofta en plats där oordningen kan ta över. Skapa smarta förvaringssystem som bygger på behoven i din garderob. Använd hyllor, krokar och lådor för att skapa specifika platser för kläder, skor och accessoarer. Du bör regelbundet gå igenom garderoben för att rensa bort och sälja det som inte längre används eller behövs längre, istället för att de ska ta en onödig plats.


Klicka på bilden för att komma direkt till vägghyllorna.

Använd modulära hyllsystem

Modulära hyllsystem ger dig flexibilitet att anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov. Du kan enkelt lägga till eller ta bort hyllor och lådor för att anpassa hyllsystemet efter förändrade omständigheter. Detta är särskilt användbart för områden som vardagsrum, kontor eller barnens lekrum där behoven kan variera över tid.


Sortera och kategorisera

En grundläggande princip för en organiserad hemmiljö är att sortera och kategorisera dina saker. Gå igenom varje rum och identifiera de olika typerna av saker som behöver förvaras. Gör sedan platser i hemmet för varje kategori och tilldela dem lämplig förvaring. Detta gör det enklare att hitta och ta fram saker när de behövs igen.Klicka direkt på bilden för att komma till korgen.

Öppna hyllor för visuell ordning

Öppna hyllor kan vara ett utmärkt sätt att skapa en visuellt organiserad syn i ditt hem. Använd snygga lådor, korgar eller färgkoordinerade behållare för att organisera och förvara mindre föremål. Genom att hålla hyllorna öppna blir det också enklare att bibehålla ordningen, eftersom du ser var varje föremål ska vara.


Skapa en praktisk entré

Hallen är ofta en plats där oordning snabbt kan skapas. Gör därför en funktionell hall med förvaringslösningar som skohyllor, krokar för nycklar och en snygg förvaringsbänk. Detta ger ett välkomnande intryck samtidigt som det håller oordningen i styr när du kommer in i huset.Klicka direkt på bilden för att komma till klädhängaren

Göm det stökiga med snygga korgar och lådor

Korgar och lådor är ett utmärkt verktyg för att dölja mindre objekt som kan skapa oordning. Välj snygga korgar och lådor som kompletterar din inredning och placera dem strategiskt runt i hemmet. Dessa kan användas för att förvara allt från tidningar och fjärrkontroller till leksaker och kläder.


Använd vertikalt utrymme

Utnyttja vertikalt utrymme genom att installera hyllor eller skåp från golv till tak. Detta är särskilt viktigt i mindre hem där varje tum räknas. Väggmonterade hyllor eller skåp frigör golvyta och ger gott om utrymme för förvaring utan att tränga rummet. Kika in här för att se vårt utbud av vägghyllor.


Förvara säsongens föremål effektivt

Säsongens föremål, som vinterkläder eller sommarprylar, kan skapa oordning om de inte förvaras på ett organiserat sätt när de inte används. Investera i förvaringslösningar som lufttäta behållare eller underbädd-lådor för att skydda och organisera dessa föremål när de inte ska användas.


Använd dig av multifunktionella möbler

För att ytterligare optimera ditt utrymme, överväg att investera i möbler med flera funktioner. Soffbord som kan omvandlas till arbetsbord, sängar med inbyggd förvaring och skrivbord som kan fällas ihop är ett utmärkt exempel. Dessa möbler ger inte bara förvaringsutrymme utan bidrar också till att skapa en flexibel och anpassningsbar miljö. Klicka här för att se vårt utbud av soffbord.

Klicka direkt på bilden för att komma till soffbordet.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden RS73je:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!