Ge soffan nytt liv - under 500-lappen
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Ge soffan nytt liv - under 500-lappen
Att ge nytt liv till din soffa och därmed förändra hela vardagsrummets atmosfär behöver inte vara så svårt som det kan tänkas vara. Genom att addera textilier så som sköna kuddar och mjuka filtar ger du snabbt och enkelt ditt hem en härlig uppdatering! Vare sig det är bäddningen i sovrummet eller soffan i vardagsrummet som är behov av en minirenovering, kan följande tips inspirera till nytt liv!
Exklusivitet och lyx stavas sammet. Genom att addera kuddar av detta vackra material till din soffa eller säng skapar du den där härliga lyxhotellskänslan i ditt hem. Inredningsexperternas tips: Mixa och matcha flera kulörer - lika trendigt som lekfullt! Men om din inredningsstil går mer åt det naturnära och bohemiska bör du se efter mer bohemiska influenser i dina textilier så som vackra mönster och etniska vibes. Dessa härliga mönster gör din inredning iögonfallande unikt. Med fransar, pärlor, färger och mönster skapar du den där underbara bohemiska och naturnära känslan i såväl sovrummet som vardagsrummet. En ny kudde eller en ny filt, svårare än så är det inte! En av höstens absolut största trender är kuddar och filtar i varma toner så som beige, grå brun och roströd. Dessa underbara kulörer på prydnadskuddar bringar ut det naturnära och mysiga i din inredning. Med en varm och mjuk filt i någon av dessa jordnära kulörer är du garanterat redo för mysiga höstkvällar i soffan. Letar du efter något mer unikt som ger ditt hem personlighet och karaktär kan en filt eller kudde i fuskpäls garanterat vara något för dig. Fuskpäls har länge varit en stark trend inom modeindustrin men nu ser vi även att inredningsvärlden hakar på! Med vackra kuddar av fuskpäls kommer soffan inte bara få nytt liv, du kommer skapa ett karaktärsfull och självklar atmosfär i ditt hem! Handla kuddar, kuddfodral, plädar och filtar på nätet hos Reforma Sthlm!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden paSjjS:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!