Hållbarhet är framtidens inredningstrend!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Hållbarhet är framtidens inredningstrend!

Välkomna värmen med trendiga och hållbara utemöbler

Det är lika viktigt att trivas inne i sitt hem som i sin trädgård, sin altan eller balkong. Alla mår bra av att vistas utomhus och det är viktigt att inte bara fokusera på att inreda vackert inomhus. En av de stora inredningstrenderna just nu är utemöbler av rustik design med inslag av naturen. Möbler som gärna är tillverkade av bambu, trä eller rotting gör sig fint hos alla olika typer av uteplatser och kommer förbli en trend både för inomhus- och utomhusbruk. En underbar soffa av bambu att piffa upp med kuddar och filtar för att bidra till ökad mysfaktor utomhus. Denna klassiska bambusoffa kommer med en skön och måttanpassad kudde och är lika skön som den är snygg. I denna trädgårdssoffa kan du luta huvudet tillbaka under sköna sommardagar och njuta av din bohemiska och härliga oas. 


Inredningstrender 2021 - tips på färg, material och inredningsdetaljer som förgyller hemmet Inspiration från naturen - återvunnet trä

Den skandinaviska designen är en tidlös stil med dess ljusa, stilrena möbler av minimalistisk design. Möbler i ljus trä platsar i hemmets alla rum och bidrar till en rofylld plats att vistas på. Med inspiration från naturen kommer vackert trä alltid till sin rätt oavsett rum. Det är enkelt att matcha med vackra färger och passar till det mesta. Att välja att inreda sitt hem med möbler av trä kommer det även gifta sig utmärkt tillsammans med växter och blommor. Det mesta passar perfekt med trä och gör det därför till ett material som aldrig kommer försvinna ur tiden. Genom att handla inredning tillverkat av återvunnet trä gör man miljön en tjänst och får lite bättre samvete. På Reforma har vi mängder av inredning av återvunnet trä i alla möjliga nyanser och färger. Både för dig som gillar nytt och fräscht men även för dig som gillar möbler i vintage-stuk. Allt för att passa alla olika typer av hem. Gör ett hållbart val genom att välja produkter från RESONSIBLE och minska din belastning på vår jords resurser!

Beige balans

Att ha ljusa, behagliga toner i hemmet bidrar till en harmonisk och lugn atmosfär. Beige är en tidlös färg som skapar en känsla av lyx och ger ett hem en ombonad känsla. Med beige kommer allt till sin rätt vare sig det är i vardagsrummet, sovrummet eller badrummet. Att använda sig av beigea väggar och möbler passar det även perfekt till både mörkare kulörer och starkare färger för att skapa en fin balans. Beige ger inte bara en behaglig känsla inomhus utan passar även utmärkt till utemöbler. Utemöbler i bambu med beiga dynor blir otroligt fint i samband med gräs och gröna växter vilket skapar en trevlig oas på uteplatsen. Låt dig inspireras av dessa vackra möbler i beige som dessutom är miljövänliga.

Tips på vackra och klimatsmarta posters att inreda hemmet med

Tomma väggar kan kännas kalt och trist. Att ha posters och tavlor på väggarna gör ett hem mer personligt och skapar en trevligare stämning. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra kunder hållbara och klimatsmarta posters i både modern och vintage stil för att ha möjlighet att mixa och matcha som man själv vill. Vårt utbud av posters passar alla olika typer av hem och inredningsstilar samtidigt som de är miljövänliga. Ge dina väggar ett lyft med Reformas trendiga posters!

Låt dig inspireras av hållbara möbler till vardagsrummet!

Vardagsrum är ett av de mest centrala rummen i ett hem, därför är det viktigt att inreda med behagliga färger och stilrena möbler för att göra det till ett rum att trivas i. I ett vardagsrum ska man känna att man kan koppla av efter en hektisk dag på jobbet. I ett vardagsrum ska bekväma sittmöbler finnas med plats för vänner och familj. Det ska finnas ett soffbord med plats för snacks och dekoration. Men framförallt ska vardagsrummet kännas som ett hem. Ett hem med en personlig touch och ett hem vars ägare kan känna sig helt och hållet hemma i. Inred ditt vardagsrum med en matta i mysigt material och dova, lyxiga toner av grå. Denna matta är dessutom tillverkad i 100% återvunna PET-flaskor. Flaskorna omvandlas till en mjuk och slitstark tråd som skapar underbart mjuka och praktiska mattor. Ett plus är att mattan går utmärkt att ha även till utomhusbruk. Perfekt för att hålla en röd tråd i sitt hem. Denna hemtrevliga matta minskar på klimatångesten helt enkelt! Matcha den gråa mattan med en 3-sits soffa i en varm beige ton som dessutom går att göra till bäddsoffa. Perfekt för gästen som trivs lite extra och önskar att stanna över en natt.

Addera ett par filtar och kuddar i mörkare nyans som gifter sig bra med det beiga och ger en snygg finish. Bidra till stämningen i vardagsrummet med ett underbart soffbord att ha snacksskålen på, ett bord som dessutom är av återvunnet material. Dessa soffbord kommer i 2-pack och lyfter hela rummet med sin rustika design och teakfinish som kommer till sin rätt i alla olika sorters hem.

Samtliga produkter i inlägget är från kategorin RESPONSIBLE på Reforma vilket betyder att de därför är lite extra snälla mot miljön. Genom att handla ur ett miljöperspektiv bidrar du till en grönare värld! 

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden YwtRCV:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!