HITTA RÄTT MATBORD FÖR DIG OCH DITT HEM
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
HITTA RÄTT MATBORD FÖR DIG OCH DITT HEM

REFORMA HJÄLPER DIG ATT VÄLJA DET BÄSTA MATBORDET FÖR DITT HEM

Oavsett storleken på ditt hem säger det sig självt att några av de mest minnesvärda händelserna i ditt hem händer vid ditt matbord. Kom ihåg alla de fantastiska middagar som äts tillsammans och omgivet av nära och kära. Men hur hittar du det bästa matbordet?

INNAN DU VÄLJER MATBORD, TÄNK PÅ DETTA:

Ett matsalsbord är den ultimata inredningsmöbel och helst det stiligaste och ska helst stå i centrum, men det måste också vara funktionellt och bekvämt. Skala är avgörande för att få utseendet på ditt matbord, ha höjd och dimensioner i åtanke när du handlar. I huvudsak är skala och funktion nyckeln för att få ditt matbords utseende perfekt. Tänk på hur många personer som kommer att sitta vid ditt bord och om det finns tillräckligt med utrymme mellan benen för att rymma alla? Behöver en extra skiva som gör att du enkelt kan utöka bordet så att det passar fler gäster? När det gäller matsalsbord stolar, är du en som mixar dina stolar eller vill du ha alla stolar likadana för enhetlighet? När det gäller att definiera ett rum, letar du efter en litet bord eller något mer subtilt i design? Reforma har nämligen allt Och slutligen leta efter bord med inspirerande men ändå hållbara material. Fråga dig själv vad som fungerar bäst i det utrymme du måste använda. Skulle ett bord i glas vara bättre eller skulle ett klassiskt matbord i trä göra susen? Om du tänker på detta sättet så kommer du att hitta det bästa matbordet. Ett matbord är avgörande för att skapa en tröstande och inbjudande hem. Du vill att ditt matbord är både vackert och säkert. Men du bör också vara på jakt efter ett matbord som är bekvämt, ett som återspeglar din personliga stil och ett som kommer att hålla i många år framöver. För att hjälpa dig hitta de bästa matborden för ditt hem har vi på Reforma gjort en noga undersökning på vad som passar våra kunder

EN INVESTERING

Eftersom de kan vara en investering som är väl värt att överväga när du letar efter det bästa matbordet för din budget så måste du se till att det är pålitliga märken du till pålitliga möbelproducenter vars arbete aldrig förlorar värde över tid. Vi på reforma jobbar med märken som har en hållbart tänk och ser alltid kvalité före kvantitet. För oss på Reforma är det extremt viktigt att vi tar in märken till vår hemsida som verkligen gör ett bra jobb för både miljön och kvalité utan att tumma på priset. Vi på Reforma rekommenderar våra kunder att tänka på ett matbord som en snygg del av din centrala inredning , men som sagt, du ska aldrig bortse från att det måste vara funktionellt och bekvämt.

DESIGN - MIX AV VINTAGE OCH MODERNT

Det som alltid lockar våra kunder är en oväntad blandning av material och detaljer. En blanding och mix av vintage och modernt. Detta ger en känsla som är både elegant och lyxig medan den hållbart och varar förevigt. Vi har massa olika kunder som killar olika typer av stilar, vissa tenderar att älska designade matbord, detta gör Nordal nra. Andra gillar ett med rustikt matbord och då passar ett ikoniskt och metalliskt vintage bord perfekt som ger en cool men fortfarande trevligt och avslappnat.

ELEGANT MEN RYMLIG

Tänk på när du köper ett matbord att det måste vara en kombination av rymligt och elegant.. Vi har jättefina matbord från både Nordal, HK living och House Doctor som kommer att fungera som hjärtat i ditt hem och eftersom det är de mest använda möblerna i ditt hem så rekommenderar Reforma att verkligen satsa. Oavsett storleken på utrymmet i ditt hem förslår vi på Reforma att kunder tänker på att köpa ett matbord som ger gott om andningsutrymme för sig själva och gäster. Tänk så här; Det bör alltid finnas gott om utrymme för oväntade extra gäster, maträtter och tillbehör utan att mindre folk runt bordet ska känna sig överväldigade av att bordet är för stort.

KLASSISK SKANDINAVISKA MATBORD

De Klassiska skandinavisk-inspirerade matbord i massiv ek, som reforma erbjuder på vår hemsida, har rena, arkitektoniska linjer och kombinerar det bästa kombinationen av detaljer och design. Dessutom går det bra ihop med nästan vilken designstil som helst, så om du uppdaterar din matsal i en snar framtid kommer denna stil att vara kvar som trend oavsett vilken riktning du går.

RUSTIKA STÅLBORD I VINTAGE STIL

På Reformas hemsida har vi även coola chica svart stål bord med detaljer med snygga detaljer. Detta är för de som önskar en mer rustik stil och gillar att gå ifrån det som är i trend och de som är traditionellt och modernt,. Denna struktur av bord ger en känsla av enkelhet och styrka. Det övergripande utseendet vi ser är populärt hos oss på Rerforma är bord i hårda material som stål och rustikt trä. Det är samlingens enkelhet kommer av komplexa, dolda detaljer som har överraskande styrka. Ett sådant matbord blir en riktigt skönhet i hemmets hjärta vilket gör det till en tidlös investering.

DET ENKLA TRÄBORDET FÖR DEM VELIGE

När det gäller att hitta det bästa matrumsbordet för kunder som vill ha en subtil men ändå vackert stiliserad känsla föreslår vi på Reforma ett klassiskt enkelt behandlat träbord. Vi har massvis av träbord med stålramar som ger den ett starkt, grafiskt utseende. De är byggda för att hålla livet ut. Det är bara en lätt olja eller vaxning på bordsskivan, vilket möjliggör slitage, spill och naturlig åldrande för att hjälpa den att bygga upp en oemotståndlig stil över tid. På grund av att det vackert åldras och då blir mer och mer vintage.

INNAN DU HANDLAR MATBORD VAD DU SKA KOMMA IHÅG OCH VAD DU SKA UNDVIKA:

Som vi sa tidigare, är matbordets mått avgörande för att förstå när du försöker utnyttja det utrymme du har att arbeta med. Om du har köper ett för litet matbord kommer det att otillräckligt och slumpmässigt ut. Om du köper för stort matbord r och kommer det att kännas obekväm och överdrivet. När det gäller matstolar, välj de som passar som liknande skala och som också har en enkel design funktion så att utseendet inte blir slumpmässigt eller ser slumpmässigt ut. Massvis med fina matbord i alla stilar hittar du hos oss på Reforma - hoppas du hittar din favorit och tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor ang storlek eller design på borden!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden xVbnsB:
Kommentarer:
Fortsätt »