REFORMAS INREDNINGSBLOGG
HOUSE DOCTOR - skandinavisk minimalism

House Doctor – Speglar, matbord och andra inredningsartiklar.

House Doctor är ett ett av våra mest populära varumärken vilket vi på Reforma är extra kul då varumärket är skandinavisk och kommer från Danmark. Deras produkter och stil passar utmärkt i vårt sortiment av övriga varumärken då det håller en rustik, stilren och industriell stil vilket är så nära vintage du kan komma.

Världskänt från start

Danmark, som alltid är välkända att leverera otroliga designers, fick en ny världskändis på kartan 2001 men två år tidigare, 1999 lades grunden. Det danska varumärket är familjeägt och startades av tre syskonen Rikke, Gitte och Klaus som började i ett garage, närmare bestämt deras föräldrars garage. Redan 2006, var varumärket på allas läppar och inte bra välkänt i Danmark utan även internationellt. Man kan tidigt se deras design överallt eftersom det snabbt tog fart och började sälja sin produkter i flera länder men även hos mängder med återförsäljare världen över. Deras produkter syns inte bara fysisk utan alla kollektioner syns även på många kända e-handelsplattformar och därför sprids som en löpeld. Produktion sker även med respekt för miljön vilket vi på Reforma anser är väldigt viktigt.

Modernt och stilrent med en tvist

House Doctor fokusera på en modern skandinavisk avskalad och stilren design. Då dom anser att det inte behöver extravaganta medel för att göra något simpelt bra, det fina ligger i det lilla som enkla. I alla alla produkter de designar och tar fram, vare sig det är en lampa, tallrik eller ett matbord, så kan man se att det är design från House Doctor på mils avstånd då de har etablerat och inpräntat en stil som har hög igenkänningsfaktor. Man kan se stilen och deras produkter i folks hem världens över.

Stilsäkert kort

Det är lätt att få in den danska designen från House Doctor i sitt hem. I hallen kan en skohållare adderas, i vardagsrummet kan man ställa en ny fåtölj eller höj stilen på ett matbord med nya tallrikar i från House Doctor. Alla dessa produkter i vardera rum ger ett helhetsintryck av ett stilrent och trendsäkert hem.De har genomtänkt skapat produkter för alla rum och tillfällen, oavsett vad du adderar till ditt hem ifrån House Doctor så ser ditt hem oförskämt trendigt ut. Bara en liten ljuslykta i ett hörn visar på att du plockat upp trenderna 2020 i ditt hem. Det är svårt att inte hitta något man älskar och blir kär i som blir en fantastisk inredningsdetalj från House Doctor i ditt hem.

Filosofin bakom designen

Hela varumärkets filosofi är att älska ditt hem. Precis som Reforma har dom stor passion för att få kunderna att känna att deras hem är vackert, ett hem att landa i och känna trygghet. De anser att ett vackert hem höjer livsglädjen. Deras stil och design är personlig men inte alltför formell, de blandar elementen snarare än att matcha dem. Precis som oss tror dom att vacker inredning gör att man får en större passion och portion för livet.

Två släpp per år

House Doctor skapar och designar de flesta av sina produkter helt själva. De har ett stort utbud och kollektionen kommer alltid ut två gånger per år. Kollektionerna heter Everyday och Moments. Everyday släpps i januari och innehåller House Doctors rustika originalstil med nya produkter, medan Moments lanseras i slutet av sommaren runt Augusti och består av säsongsbetonade nyheter av möbler och accessoarer. Det gör det lätt för oss på Reforma men även kunder att alltid, oavsett månad eller årstid, hitta en produkt man vill köpa till sitt hem. Vanligtvis kommer designer ut med endas en kollektion för hela året, det blir då lätt att tappa inspiration och intresse. Men eftersom de har två kollektioner så hinner man inte ens tröttna på sitt hem eftersom man hela tiden kan hitta något nytt från House Doctor att addera. Inredningen i hemmet är inte svår att hålla trendsäker med deras produkter. Med enkla detaljer får man sitt hem modernt.

Nyheter

Alla nyheter oavsett kollektion har en enlighet och det finns alltid nya produkter som går i deras industriella och skandinaviska design. House Doctor strävar efter att hela tiden vara i framkant när det kommer till inredning i skandinavisk design, detta genomsyras efter varje släppt kollektion då alla produkter är tidlösa och simpla.All inspiration man får från House Doctor kommer ifrån deras otroligt duktiga designers som lyckas plocka upp design från hela världen och skapa produkter som inte ens hunnit komma på marknaden men som snabbt blir trendiga eftersom kunderna älskar den minimalistiska och industriella designen som House Doctor skapar. De vet hur man plockar in trender i folks hem.

Reforma hjärta House Doctor

Reforma älskar skandinavisk inredning och tror på att man inte behöver köpa ett helt matbord, stor soffa eller en rustikt matbord från House Doctor för att förhöja stilen hemma. Det räcker bara med en spegel eftersom deras design är tidlös. Det är bara att addera en detalj och hela ditt hem tas till nya nivåer. Med det breda sortimentet som House Doctor erbjuder är det svårt att inte hitta någon inredningsdetalj du älskar. Spana in nyheterna hos oss på Reforma. Vi har även House Doctor under vår produktkategori för att bli inspirerad och förälskad i den danska stilen.

Reformas favoriter från House Doctor och hur du kan designa ditt hem med dem:

HOUSE DOCTOR - Ljushållare 'Isblå' -Keramik

En underbart vacker ljushållare/ljusstake i en tidlös och klassisk design som går i House Doctors anda. Den är av lackad keramik och kan placeras var som helst i ditt hem för att få en retro lantlig och jordnära känsla till ditt hem. Ljusstakens design är mjuk och funkar året om, perfekt på bordet till en romantisk middag som i ett litet fönster på landet.

HOUSE DOCTOR - Vas Dot

Våra populäraste produkt från House Doctor, en ståtlig men stilren vas av porslin. Ha den ståendes utan något i som en prydnad i ett fönster, byrå eller bokhyllan eller lägg i ett fång av blommor. Vare sig det är tulpaner eller videung du placerar i din vas, blir ditt hem otroligt fint!

HOUSE DOCTOR - Vägglampa Game - Mässing

Denna vägglampa i mässing är vit på insidan av skärmen vilket ger lampan ett djup. Den har en industristil som är massiv och robust men ändå stilren och simpel. Precis det som hela House Doctors design genomsyra håller det en häftig vintage stil. Tillverkad av pulverlackerat järn i svart färg och lampskärmens insida är belagd med koppar. Kopparbeläggningen är en jättefin liten detalj som höjer stilen i ditt hem till modern men den klassiska stilen behålls ändå!

NYHETERNA FINNS HÄR

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden NWgktS:
Kommentarer:
Fortsätt »