Ib Laursen - Dansk design
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Ib Laursen - Dansk design


IB Laursen är dansk formgivning när den är som bäst. Under dom senare åren har IB Laursen vuxit och blivit en bland de största inom skandinavisk design och brukskonst. Störst från IB Laursen är kanske Mynteserien och det handlar ofta om färgglada formar, skålar eller andra köksdetaljer. Mynteserien har figurerat i svensk tv i flera omgångar under de senaste åren. Mynte är först och främst en serie med prdoukter i formav av stengodsskålar, vispskålar, muggar i underbara färger som går att kombinera i oändlighet.

Ib Laursen är ett dankt inredningsfröretag som grundades 1971 på den Jylländksa västkusten, Ribe. Företaget erbjuder en otrolig bredd av produkter från de misnsta detaljerna till större möbler. Ib laursen rör fler inredningsstilar än bara den scandinaviska. Men för att sammanfatta Ib laursen så erbjuder dom i stora deag en rustik inredningstil. Sortimentet har ett brett spann och ger ett otal av möjligeheter för att skapa en unik och personlig stämmning ute som inne i ditt hem. Allt från kökstillbehör som porslin, julpynt och vaser, till större möbler så som sittbänkar, matbord och stolar.

Produkterna produceras hos några speciellt utvalda leverantörer i Asien, Tyskland, Portugal och Danmark. Inspirationen till designen av Ib Laursens produkter kommer från olika mässor, loppmarknader och utlandsresor som sedan sammansätts till fyra årliga kollektioner som ges ut, senaste nytt fårn Ib Lausen är autumn/winter 2018.
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden tcDj7u:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!