Inred ditt hem med en liten budget
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Så skapar du en personlig och härlig inredningsstil - på en liten budget!Inred ditt hem med en liten budget

Att inreda sitt hem behöver inte kosta en förmögenhet. Med små detaljer och smarta tips så kan du skapa en personlig och härlig inredningsstil, på bara en liten budget. Här kommer Reformas bästa tips för hur du inreder ditt hem både snyggt, hållbart och prisvänligt!

Fokusera på detaljer

Små saker kan göra stor skillnad, det kan räcka med nya fina inredningsdetaljer för att skapa en ny känsla i ditt hem istället för att lägga pengar på att köpa en ny soffa. Här gäller det att satsa på fina detaljer så som vackra vaser, ljushållare och prydnader som tar fram din stil och skapar en personlighet i hemmet. Denna vackra ljushållare – Antik från det danska varumärket Ib Laursen är perfekt för att skapa en mysig liten ljusgrupp på ditt matsalsbord eller vardagsrumsbord. Den har en enkel och klassisk design som man inte tröttnar på, och går lätt att matcha med andra ljusstakar för att skapa en personlig ljusgrupp i ditt hem. Här gäller det att mixa och matcha för att hitta just din stil. Den är dessutom otroligt prisvärd. En annan ljusstake som är populär för ett rimligt pris är denna ’Pearl’ – Grå från House doctor. Det är en grå värmeljushållare som ger dig ett subtilt men mysigt ljus. Glasets form är inte helt cikulär, vilket ger ljushållaren mer intressant i designen med vackert glimmer på ytan. Även denna ljushållare går bra att kombinera med andra former och färger för att skapa en snygg stil i hemmet. Att handla på en liten budget handlar egentligen mycket om att köpa saker du inte behöver byta ut lika ofta då det är lätt att matcha med andra möbler eller inredning , och att hitta de små detaljerna som kanske inte ser så märkvärdig ut, men kan göra storskillnad i kombination med andra detaljer! Detta gör också att du skapar en personlig touch i ditt hem med hjälp av detaljer. Vaser är också en detalj som oftast inte är allt för dyra, men kan skapa stor skillnad på fönsterbrädan eller på byrån och ge karaktär till hemmet. Denna vackra kermamikvas ’Stoneware’ från Bloomingville är både prisvärd och i supersnygg design. Vasen är handgjord vilker gör varje vas unik vilket skapar karaktär och får en personlig touch. Den har en tilltalande och gullig form med ett litet vänligt ansikte och ger hemmet en trendig känsla. Även denna vas är enkel att kombinera med andra vaser, och funkar ihop med andra detaljer i olika färger och former.

Posters och tavlor

Att inreda med posters och tavlor är ett enkelt och prisvärt knep för att skapa en personlig inredningsstil i ditt hem. Här kan du välja mellan olika stilar, färger och motiv för att skapa just vilken känsla du vill ha i ditt hem. Posters är också väldigt lätta att byta ut och kostar inte en förmögenhet. Denna vackra poster – Granskog Grafisk har en snygg design med motivet nordisk granskog. Den ger hemmet en härlig och trendig uppvisning på nolltid. Ett tips är att matcha den med andra posters tillexempel denna vackra Eucalyptus. Dessa posters går lika bra att rama in, sätta in i fina postershängare eller sätta upp på väggen som den är. Våga vara kreativ och testa dig fram för att skapa din egna personliga tavelvägg!

Satsa på textil

Ett Bra tips är att satsa på textiler i hemmet. Varför du ska göra det är för att det är så otroligt enkelt att variera och byta ut beroende på säsong och vilken känsla du vill ha i hemmet, och det kostar inte allt för mycket pengar! På sommaren vill vi oftast ha ljusa färger i hemmet och när hösten kommer så vill vi ha mörka färger i orange, brun och grön. Istället för att måla om hela väggen eller köpa en mörkare soffa, så är det enkelt att bara pryda soffan med en mörk pläd eller byta fodral på prydnadskuddarna. De vanligaste textilerna att dekorera med är mjuka i form av kuddar, plädar, mattor och sängkläder, då dessa bryter av och skapar en varm känsla i rummet. Perfekt för att få den där hemtrevliga känslan vi strävar efter.

Handla hållbara från Reformas egna varumärke till ett bra pris

Det kan finnas massvis med anledningar till att inreda på en liten budget. Det kan vara ditt allra första hem, har ont om pengar eller att du vill vara sparsam. Ett tips när du ska handla möbler med en liten budget, är att handla klassiska möbler som har en stilren, snygg och enkel design som passar med olika inredningsstilar och möbler. Med klassiska möbler så tröttnar du inte lika fort och det går aldrig ur tiden. Det blir på så sätt mer sparsamt, du inte behöver byta ut möblerna lika ofta som om du hade köpt en annorlunda men trendig soffa med speciell design som är populär just nu. När du ska handla möbler är det också ett bra tips att tänka på att handla hållbara möbler, vilket vi på Reforma har ett stort utbud av. Från Reformas eget varumärke finner du hållbart tillverkade möbler, posters och inredning till ett ännu bättre pris! Smakfull formgivning och klassiska materialval som passar i alla typer av hem. Hållbara möbler som är gjort av återvunnet material håller sig oftast fina i längden också! Detta soffbord i Natur/svart från Reforma är ett stilrent bord som gör sin fin i alla hem med sin klassiska och tidlösa design som är svår att tröttna på. Bordet har en hög kvalitet vilket gör att det håller sig fint länge och har ett riktigt schysst pris, perfekt tips för dig som vill handla med en liten budget. En annan skönhet från vårt stora sortiment är denna bokhylla i serien Collin. Det är en klassisk och modern förvaringsmöbel som skapar en trevlig känsla i ditt hem. Den går att kombinera och bygga på med andra bokhyllor ur kollektionen för att skapa din egen personliga bokhylla som passar både stora och små hem då den finns i olika storlekar och färger. Perfekt att ställa dina favorit detaljer i för att få till din egen stil!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden E3pWeU:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!