Inred ditt vardagsrum med möbler och inredning från Reforma
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Inred ditt vardagsrum med möbler och inredning från Reforma

Reforma har ett stort utbud av möbler och inredning till ditt vardagsrum 

Hitta rätt möbler och rätt sorts inredning är ibland inte det enklaste, men hos oss på Reforma finns ett stort utbud av olika typer av möbler och inredning. Hos oss kan du hitta allt från trendiga och moderna möbler till möbler som är vintage, eller en lampa eller pall tillverkad av återvunnet glas eller återvunnet trä. Denna stora blandning av vintage, återvunnet och nytt vi erbjuder gör att de flesta kan hitta något som passar dem och deras hem. Hos oss på Reforma finns det möbler från vårt eget varumärke men också från flera andra varumärken med olika stilar så som Nordal, House Doctor, Hubsch, Madam Stoltz och Blomingville. Hos oss kan du hitta något som passar alla hem och inredningsstilar!

Hitta rätt soffa till ditt vardagsrum

Jakten på den perfekta soffan kan ibland vara otroligt enkel och man vet exakt vad man vill ha. Fast ibland är det inte lika enkelt och man behöver finna inspiration och se vad som finns. Hos oss på Reforma finns det många olika typer av soffor. Vi har 3-sits soffor och 2-sits soffor. Vi har allt från soffor med olika delar man kan sätta ihop, till soffor i massa olika färger man kan välja mellan. Det enklaste brukar vara att välja en soffa i svart eller grå men vi rekommenderar att kolla in soffor i andra färger också. En sammetssoffa i mörkblå eller grön som vi har från Broste Copenhagen kan lyfta vardagsrummet och ta det till en helt ny nivå. Sedan har vi soffor i grå och svart från flera olika varumärken som Zuiver, Dutchbone och Bold monkey.

Vill man ge vardagsrummet det där lilla extra och skapa mer plats när det kommer gäster kan man satsa på att köpa till en fåtölj eller sittpuff. En fåtölj är ofta maffig och kommer ta plats men kommer höja mysfaktorn. En puff är en enkel addering till rummet om man vill ge det en extra inredningsdetalj samtidigt som puffar är enkla att flytta runt. Det gör att man kan placera sin puff på olika ställen i hemmet. Sedan finns det en till stol man kan placera i vardagsrummet som är en tidlös klassiker som brukar hålla i många år framöver och det är loungestolen. Vi har olika typer av loungestolar i både naturnära färger och svart varumärken som Nordal och Bloomingville.

Hitta rätt soffbord till vardagsrummet

När man letar soffbord brukar olika hem behöva olika typer av soffbord. Inte bara i utseende utan också i hur det är utformat. Vissa hem kanske behöver mer förvaring och gärna vill ha en hylla under bordet, men andra kanske är en stor familj som behöver ett stort bord för att kunna fylla ut med massa gott under myskvällar. Hos oss på Reforma finns det många olika typer av bord för den lilla och den stora familjen, men också för den trendmedvetna eller vintageälskaren. Soffbord i olika former, färger och höjder med olika egenskaper hittar du hos oss på Reforma.

Hitta rätt inredningsdetaljer till vardagsrummet

Dekorationerna i hemmet och vardagsrummet brukar vara avgörande för hur hemmet kommer uppfattas och det är ett enkelt sätt att sätta sin personliga touch på hemmet. En liten dekoration kan skapa en detalj i hemmet ingen kommer missa. Det är också ett bra sätt att skapa en röd tråd i hemmet genom att matcha färger och former för att ge hemmet det där lilla extra. Vaser från ByON tillsammans med skulpturer från House Doctor kommer göra sig fint tillsammans. Addera sedan den söta svamplampan från Olsson Jensen för att ge lite extra ljus och värme till inredningen. Det finns många olika sätt att blanda olika dekorationer men vi tycker en lampa, en vacker vas och en spännande skulptur gör sig helt rätt på sidobordet eller byrån i hemmet. Hos oss på Reforma kan du hitta det som passar dig och din stil.

Våga mixa med nytt och gammalt i vardagsrummet

På Reforma tror vi starkt på att mixen mellan det gamla och det nya är helt rätt sätt att inreda på. Blandningen av material när ett vintage träbord tillverkad i återvunnet trä mixas med en sammetssoffa i en härlig färg gör sig helt rätt tillsammans. Eller blandningen av material och när den industriella metallen möter sammet skapar materialen något utöver det vanliga. Tänk dig en stol med grå sammetsits tillsammans med ben i svart metall. Hos oss på Reforma har vi en sådan stol från vårt eget varumärke Reforma Responsible. Handlar du från Reforma Responsible kan du känna dig trygg med att du gör ett hållbart och etiskt val. För nästa alla artiklar i denna kategori har det ställt hårdare krav på leverantörerna och kan med det intyga att dessa artiklar antigen är tillverkade av återvunna material eller är 100% vintage, eller är producerade i BSCI, ISO14001 och/eller SMETA-certifierade fabriker. Med detta kan då du som kund känna dig säker och trygg med att du bidrar till en hållbar resursanvändning och rättvisa arbetsförhållanden.

Reforma miljökompenserar med 200%

Reforma miljökompenserar för alla de utsläpp som vi gör. De utsläpp vi på Reforma inte kunnat påverka har blivit beräknade och sedan klimatkompenserade vilket innebär att vi sedan 2019 kan kallas oss ett klimatneutralt företag. Utöver en hållbar produktionskedja har vi beräknat alla utsläpp utsläpp genererade av materialutvinning, produktion och transport och dessa har sedan blivit klimatkompenserade för 200%. När du handlar en möbel eller annat hos Reforma sparar du i snitt 40kg koldioxid om man jämför med att du handlar från någon av våra konkurrenter. Det vi på Reforma har är olika projekt vi investerar i som vindkraft i Kina som ersätter förbränning av kol i södra delarna och projektet har CDM- och Gold standard-certifiering.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 5xY6aS:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.