Inred med lekfull och tidlös dansk design - Våra favoriter från Hübsch
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Inred med lekfull och tidlös dansk design - Våra favoriter från Hübsch


Lekfull och skandinavisk design

Den perfekta kombinationen mellan lekfull, klassisk och tidlös design har det fantastiska varumärket Hübsch från våra grannarna i söder - Danmark. Hübsch är stilsäkra men vågade och tar ut svängarna i sin utformning och sina färgval. Samtidigt har de också många stilrena och klassiska möbler, Hubsch har den perfekta kombinationen av möbler och inredning helt enkelt. Låt oss presentera våra favoriter från det danska varumärket och låt dig inspireras av den danska designen med färgstark och elektrisk touch.

Dansk design

Vi på Reforma älskar skandinavisk design och våra hjärtan brinner lite extra för just design från vårt grannland Danmark. Dansk design präglas av rena och raka linjer, naturmaterial och minimalism. Dansk design är älskad av många och det är inte konstigt med tanke på de klassiska materialvalen, den stilsäkra utformningen och det exklusiva intrycket som inredningen ger. Ett danskt varumärke som har tagit dansk design och skandinavisk minimalism till nästa steg är märket Hübsch.

Varumärket Hübsch

Det danska varumärket Hübsch har skapat en stilren och lekfull blandning mellan minimalism och elektrisk inredning. Hübsch utmanar oss med mönster och färger och att kombinera de med vackra möbler i klassisk naturmaterial. Vi på Reforma älskar detta och inspirerades starkt av Hübsch förgrening i art deco och deras lekfullhet. Med möbler och inredning från Hübsch kan du skapa en klassisk med spännande atmosfär i hemmet och den där wow-faktorn du alltid velat ha!

Trämöbler från Hubsch

Möbler i trä är något som aldrig kommer gå ur stilen och något som definitivt är värt att investera i. Eftersom trä är ett levande material bli det dessutom vackrare med åren. Ofta uppkommer en djupare struktur och charmiga kvistgenomslag som gör att trämöbeln känns mer genuin och som gjord för de hem den är placerad i. Hubsch är grymma på att skapa trämöbler som ger ett exklusivt och klassiskt intryck och använder sig ofta av ljust material som ger ett välkomnande och modern intryck. En utav vår mest populära möbler hos våra kunder men även hos oss är skåpet ‘Fishbone. ‘Fishbone’ är ett stort och rymligt skåp med dubbla dörrar och plats för gott om förvaring på de insida hyllorna. Skåpet är dessutom tillverkat av FSC-certifierat hållbart ekträ vilket gör att vi älskar detta skåp ännu mer! För att matcha denna härliga skåp finns även ett flertal andra möbler i samma härliga fiskbensmönster.

Belysning från Hubsch

Belysning är något som verkligen kan höja stämningen i ett hem. Att inreda med rätt lampor för att framhäva ljuset är därför avgörande. Formen eller materialet på lampan är två faktorer som verkligen kan göra att ljuset framställs olika. En lampa ger ifrån sig ett extra mysigt ljus och har hög designfaktor är lampserien ‘Svampen’. Serien ‘Svampen’ kan beskrivas som en tvist mellan skandinavisk design och amerikanskt 60-tal. Lampan är svampformad likt namnet och har en enkel men cool design som gör att rummet känns mycket exklusivt. Bordslampan finns tillgänglig i olika storlekar samt i en mattsvart färg och gyllene guldig färg. Letar du istället efter en större taklampa för att pryda vardagsrummet eller att ljusa upp över matbordet? Hubsch är experter när det kommer till all typ av belysning! Den eleganta taklampan ‘Arms är perfekta för detta ändamål. Taklampan ‘Arms’ består av sex stycken ljuskällor som fint reflekteras i den mässingsfärgade strukturen. Välj och byt lätt ut ljuskällor för en snabb förändring i hemmet och hitta det sken och den storlek som passar bäst för dig.

Inredning med lekfulla färger och mönster

Hubsch hämtar sin inspiration från hela världen när det kommer till deras design och filosofi. De älskar att experimentera med olika tekniker och genom det får fram det bästa önskade resultatet. De blandar gärna olika material, mönster och färger för att skapa spänning och ett unikt utseende hos deras inredning och möbler. Deras kärlek för mönster och färger kommer verkligen fram i deras design och speciellt genom deras tyger. Hubsch prydnadskuddar är ett perfekt exempel på detta. Prynadskuddarna finns i olika färger och mönsterkombinationer men gifter sig trots det perfekt tillsammans men även var för sig. Ensamma ger det en fin färgklick i soffan eller sängen och tillsammans skapar de ett karaktärsfullt uttryck med stil, lyx och modernitet. För att fullända ett elektriskt och modern hem är Hubsch loungestol i röd och rosa det som krävs. Loungestolen är full av komfort och har en spännande och nytänkande utformning och geometrisk form. Stolen har en överdel i rött, metallben i samma röda färg tillsammans med en mjuk sittdel i en ljusrosa färg. Kombinationen rött och rosa är något som vi, likt många andra börjat älska de senaste åren. Det är en kombination av färger som inte är så ofta förekommande men som ger ett härligt och värmande intryck tillsammans. Utforska gärna resten av våra loungestolar här!

Färgstarka dekorationer från Hubsch

För att ett hem ska kännas komplett behövs dekoration i olika former som kompletterar färgskalan i hemmet eller ger hemmet ett extra uppsving av mönster och färg. För den som oftast inte vågar eller vill inreda med färg är dekoration ett perfekta sätt att testa på att våga. Genom att dekorera med tavlor, vaser, ljusstakar eller olika prydnadsdetaljer kan man på ett enkelt sätt liva upp hemmet eller anpassa det efter årstid. För detta ändamål älskar vi vaserna ‘Multi’ från Hubsch. ‘Multi’ finns tillgänglig i tre olika färgkombinationer som alla ger oss ett leende på läpparna. Kombinationen av färger och mönster är perfekt, lekfull men stilren och kan inreda hemmet både med och utan blommor. Vasen som har huvudfärgen röd är en perfekt vas att ta fram när höstlöven börjar falla eller när julen nalkar. De gröna och gula färgerna tillsammans med den djupa röda färgen liknar höstlövens färger och ger ett fint naturligt intryck. Vaserna med huvudfärgerna rosa och blå är mer ljusa i sina kulörer och passar därför perfekt in på våren och sommaren. Färgerna är klara och går åt det mer pastell liknande hållet. Placera vaserna där du tycker att de passar in i ditt hem - kanske som eller vackert välkomnande på byrån i hallen eller som en del av dukningen på matbordet.

Läs gärna vidare om våra inspirerande leverantörer i detta inlägg om Bloomingville!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 3Gsf5X:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!