Inred med varma toner - skapa en ombonad känsla
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Inred med varma toner - skapa en ombonad känsla

Äntligen oktober, årets mysigaste månad. Ta chansen att uppdatera
ditt hem med höstens trendigaste nyheter och samtidigt få rabatt på ditt köp! 
Butiken är fylld till brädden med säsongens hetaste nyheter.  Nu får du 300kr rabatt
när du handlar över 2000kr genom att ange rabattkod 'oktoberfest' i kassan. 


När mörkret och kylan smyger sig på så tillbringar vi allt fler timmar inomhus. Det finns många fler och snyggare sätt att skapa mysfaktor och värme i höst än att tända stearinljus. Det är hög tid att uppdatera hemmet en smula så att dina hemmakvällar blir ännu mysigare och längre när du har vänner & familj på besök.


Det enkla sättet att uppdatera alla hemmets rum är att satsa på mjukt. Att addera lite nya bulliga kuddar i soffan skapar en höjd och ger intryck av ombonad och värme. Varför inte lägga mjuka kuddar som ryggstöd på stolarna i köket?

       
Mattor i alla olika färger och former gör mycket för ett rum, framförallt en mer ombonad och varm atmosfär. En lätt fluffig och mjuk matta är perfekt för att dra upp värmen när dom kyliga månaderna kommer springandes. Inte nog med det så är en fluffig matta underbar att sätta sina nakna fötter på en ruggig höstmorgon eller för att göra hårda golv lite mjukare. Tips för att behålla den röda tråden är att färgmatcha mattan med resten av rummet. Att lägga ett fårskinn på golvet kommer garanterat inte göra dig besviken om du är ute efter något mjukt att pryda golvet där hemma med. Vitt, grått, brunt, svart eller varför inte ett blått? Färgen som passar dig och ditt hem bäst kommer garanterat skapa värme. Du kan även ha skinnet i soffan, på sängen eller varför inte på köksstolen? Det bästa av allt är att du lätt kan flytta det från rum till rum.

      

Att ha plädar liggandes på rätt stället i hemmet ger en värmande mysig känsla. Helt perfekt att ha nära till hands när man vill krypa ner och gömma sig från höstkylan. Snyggt och slarvigt är fortfarande en trend så lägg inte allt för mycket energi på att vika dina plädar. Fokusera istället på att få looken slarvig. Enkelt och helt rätt i höst. Vill du inte utmana eller bara känner för att köra på det säkra och återkommande så bör du välja plädar, mattor, kuddar etc i mustiga, jordnära färger.  Gärna i sammet eller ull. Det skapar mycket värme och höjer mysfaktorn med stil. Det är även ett enkelt medel att uppdatera hemmet med efter alla årstiderna, att byta färg på plädar och kuddar.
    
Har du lyxen att ha en öppen spis eller kamin hemma så är du redan halvvägs framme till höstens varmaste och mysigaste hem. För dig är den ultimata uppdateringen ett nytt vedställ. Det är en snygg inredningsdetalj att smycka hemmet med som tar in en del av naturen samtidigt som den påminner oss om värme. Kanske en flätad korg eller ett tidningsställ?


    
Under de mörkaste månaderna tenderar människan att kolla lite extra på tv. Många kvällar spenderas i soffan framför en film eller serie. Passa på att göra en snygg tavelvägg runt tv apparaten så du får ett extra snyggt blickfång runt din tv under höstens alla tv och filmkvällar. Rama in posters för att inte slösa allt för mycket tid på att leta tavlor och konst. Det är dessutom enkelt att byta ut motiven efter årstid, stil och humör.Levande ljus är mysigt att ha i alla bostadens rum, perfekta  mysfaktorn om kvällarna när mörket faller. Hur mysigt är det inte att komma in i ett badrum där ett litet värmeljus står och brinner i en vacker lykta? Eller i köket när du lagar mat. More is more när det kommer till ljus. Ös på med ljusstakar och lyktor i alla dess färger och former. Ett perfekt tillfälle att förnya sin ljus samling. Glöm bara inte att släcka dom när du lämnar rummet!


Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden ydexcD:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!