Julklappar under 1000 lappen
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Julklappar under 1000 lappenNu är julens månad - December här i alla högsta grad. Vårt avlånga land präglas av minusgrader, juldekoration och vacker julbelysning och tiden innan julafton närmar sig snabbt. Vi få Reforma har tidigare tipsat om fina julklappar till alla i familjen under 500 lappen och nu kommer vi tipsa om lite lyxigare klappar som istället ligger under 1000 lappen. Låt oss på Reforma hjälpa dig i och inspirera dig i julklapps- djungel och underlätta dina köp. Hos oss kan du enkelt klicka hem julklapparna för att slippa en del av julstressen och istället fokusera på den härliga högtiden. Inspireras bland tio härliga tips på julklappar till dina nära och kära!

Trendiga vägghyllor i trä och metall 

Vi har många härliga vägghyllor från vårt egna varumärke Reforma som är den perfekta julklappen till någon som bor litet och älskar att inreda hemmet med karaktär. Vägghyllan ‘Triple’ är perfekt för att ge en robust men samtidigt stilren känsla i hemmet. Hyllan har tre plan där du enkelt kan förvara köksredskap, porslin eller bara ha vackra dekorationer. Hur du inreder din vägghylla är helt upp till dig och vi uppmanar att låta fantasin flöda! Ett perfekt sätt att få snabb förändring i hemmet är dessutom att kontinuerligt byta ut dekorationen på dina vägghyllor, kanske utefter årstid, högtid eller humör. Upptäck våra andra vägghyllor ‘Black’, ‘Double’, ‘Mia’, ‘Square’, ‘Triangle’, ‘Net’, ‘Strings’ eller ‘Circle’ för att hitta den perfekta julklappen.

Eleganta bordslampan ‘Lulu’ från Cozy Living

Visste du att ett rum borde ha mellan fem och tio ljuskällor? Att ha många ljuskällor i ett rum gör att det känns luftigare, större och ger en stämningsfull effekt. Den moderna bordslampan ‘Lulu’ är perfekt för att få till ett modernt och stilfullt uttryck i hemmet. ‘Lulu’ påminner om en svamp i formen då skärmen är mjukt rundad och lampfoten lång och cylinderformad. Bordslampan ‘Lulu’ finns tillgänglig i tre olika härliga färger, en rouge, rosa samt en klassisk vit färg. Samtliga bordslampor har fina gulddetaljer som ger en exklusiv look. ‘Lulu’ är perfekt om du vill utmärka ett rum eller en del av ditt hem och agerar som ett utmärkt statement piece.

Inredning till barnrummet

Hos oss på Reforma kan du hitta de perfekta julklapparna att pryda barnrummet med. Vi har härliga och lekfulla julklappar som både är hårda och mjuka. En julklapp som både kan uppskattat av de vuxna och de små är vägglampan ‘Balloon’ i en lekfull formgivning av en ballong. ‘Balloon’ lyfter hela barnrummet med en integrerad LED-lampa som ger en vacker gloria runt ballongen. Denna vägglampa är dessutom perfekt vid högläsning eller för den mörkrädda. En rolig och mjuk julklapp till barnrummet är den lekfulla mattan ‘Pippa’ från OYOY. Mattan illustrerar en häst som kollar ut ur ett tält med randigt mönster i en brun och beige färg. Mattan är en perfekt stilfull och rolig detalj i barnrummet som garanterat kommer älskas under många år framöver.

Vinställ för vinfantasten

Har du en en vinfantast i familjen eller vänskapskretsen? Kanske någon som älskar att testa nya sorter och organisera sina fina flaskor på display. Då är den perfekta julklappen ett vinställ från danska Nordal. Vinstället ‘Lorenzo’ kan förvara upp till 12 vinflaskor med maxvikt 70 kilo. ‘Lorenzo’ är ett perfekt vinställ i minimalistisk och enkel design som passar i de allra flest hem.

Färgstark och unik ljusstake från Hubsch

Det danska varumärket Hübsch har den perfekta kombinationen mellan lekfull, klassisk och tidlös design. Hübusch är stilsäkra men men vågade och tar ut svängarna i sin utformning och sina färgval. En perfekt och rolig julklapp att ge till någon du håller kär är en härlig och färgstark ljusstake från Hübsch. Hübsch har ljustakar i fler olika färgkombinationer och livar upp hemmet direkt med både ljus och färg. En utav deras ljusstakar som är i en mer högtidlig och julig färg är den i mörk rött, gult och grönt. De dova färgerna gifter sig fint tillsammans och skapar ett fint sken när stearinljuset tänds. De färgglada ljusstakarna från Hübsch är tillverkade av kristall som ger ett exklusivt intryck och en skön tyngd i ljusstaken. Inred matbordet med en eller fler ljusstakar, soffbordet eller fönsterbrädan. Våga mixa och matcha!

Mortel

Ett köksredskap eller porslin för servering är den perfekt julklappen till den som älskar att laga mat och duka fint. Ett redskap som både fyller funktion och är stilren är morteln ‘Kulti’ från House Doctor som skulle uppskattas som julklapp hos många. ‘Kulti’ är tillverkad av marmor i gråa och bruna nyanser. Till morteln tillkommer en tillhörande stöt i samma färg och material. Denna morteln passar utmärkt i det moderna köket som inredningsdetalj och för att skapa egna välsmakande kryddblandningar.

Handla vintage i jul

Vi på Reforma älskar vårt utbud av vintagemöbler och inredningsdetaljer och uppmanar dig att handla responsible och vintage i jul, den tiden på året där mycker konsumtion äger rum. Ett hett tips är att kika under våra kategorier ‘Vintage’ och ‘Responsible’ för att hitta julklappar i återvunna och miljömärkta material. En perfekt julklapp att ge som både är vintage och trendig är tidningstället ‘Caracas’ från Fuhr Home. ‘Caracas’ är en handsydd, unik och retro magasinhållare i brunt patina läder och återvunna järnrör. Designen på tidningsstället är tidlöst och läder materialet gör ytan unik då den mognar med tiden och blir mer karaktärsfullt med åren. Ett tidningsställ är en perfekt funktionell och snygg julklapp som uppmanar oss att koppla av och koppla bort från det digitala samhälle vi lever i och att läsa mer tidningar och böcker istället.

Bordstabletter i hållbara material

Vi fortsätter på det hållbara spåret med bordstabletter från Dixie. Dixie är ett svenskt företag som brinner för att skapa textilier i högkvalitativa och hållbara material som ska hålla. Deras produkter är dessutom tidlöst utformade vilket gör att de kan älskas och många i flera år framöver. Bordstabletterna från Dixie är inget undantag när det gäller detta. Bordstabletterna är tillverkad av härliga och trendiga material som jute och linne. Den runda bordstabletten ‘Elle’ är en utav de mest populära tillverkad i flätad jute. Jute som är en fantastiskt naturmaterial som bidrar till en harmonisk dukning som passar både till vardags och fest. För att få till den perfekta julklappen köp ett set av bordstabletter tillräcklig för att kunna användas till vardags och när gäster kommer över.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden uTgTgj:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!