Julklappstips till alla i familjen
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Julklappstips till alla i familjen

Julklappar för alla i familjen

Man behöver inte vara inredningsintresserad för att kunna tycka om en julklapp från oss. Var alla möjliga sorter julklappar som kan pryda hemmet men fortfarande bli älskade av många. Köp en personlig poster, en vacker vas eller sänglampa till barnrummet. Och när du ändå är här - passa på att unna dig själv något!

Julklappar till den porslinstokiga

Vem älskar inte att få nytt och fräscht porslin i julklapp? Porslin är något man aldrig kan få för mycket av och julen är det perfekta tillfället att uppdatera sin kollektion. Att önska sig porslin i form av koppar, tallrikar eller skålar är dessutom perfekt för att skapa ett återkommande koncept för jul och födelsedagar. En kollektion perfekt för det är ‘Rustic’ från det danska varumärket House Doctor. Serien ‘Rustic’ består av sex olika delar, som alla finns tillgängliga hos oss. ‘Rustic’ serien har hämtat sin inspiration från havet och har skildrat det genom porslin tillverkat i lergods med rustikt mönster i grått och blått. De handgjorda porslinet gör att de både skiftar i färg och att formen kan variera vilket ger serien ytterligare karaktär. Önska dig eller ge bort ett set med skålar, tallrikar eller assietter och invig på julafton eller under mellandagarna!

Julklappar till trendspanaren

I en familj eller ett kompisgäng finns det ofta någon som har extra bra koll på de pågående trenderna. För en riktigt trendspanare har vi många julklappar som skulle fall perfekt i smaken. Vi har mängder av möbler i rotting som fortsatt är en riktigt stor trend inom möbelvärlden. Rotting är ett fint naturmaterial som är gjort av flätade strängar av vissa arter från rottingpalmsläktet. Materialet är mycket flexibelt och bidrar till ett naturnära och luftigt intryck på grund av materialets hålighet. Rotting ger ett lyxigt, bohemiskt och trendigt intryck och är perfekt som julklapp för familjens trendspanare. En ytterligare tren på trendhimmelen är ljuslyktor i tjockare glas. Ljuslyktorna får gärna blandas tillsammans med olika färger och storlekar för en mer mysig och lekfull effekt. Serien ‘Calore’ är en mycket omtyckt serie från ByOn som har de perfekta ljuslyktorna i glas. De finns i flera olika färger som alla gör sig mycket fint tillsammans - speciellt nu under vintermörkret. En eller ett flertal ljuslyktor att liva upp hemmet med är den perfekta julklappen! Våga sätta en färgklick i hemmet och ger bort ‘Calore’ i multi/röd färg eller djup blå färg. För ett mer naturnära och sofistikerat hem finns istället ljuslyktorna ‘Naga’ och ‘Najd’ från Bloomingville. Ljushållarna från Bloomingville har ett mer sandblästrat utseende som har skapats genom sprayfärgat matt glas. De båda ljushållarna i naturfärg och brunt är perfekta att para tillsammans och ge bort för ett komplett set.

Julklappar till den med gröna fingrar

Du har garanterat någon i din familj eller bekantskapskrets som älskar blommor och trädgård, någon som ständigt har ett nytt projekt på gång med jord och växer involverade. Då är den perfekta julklappen en eller flera krukor! Krukor kan på ett enkelt sätt liva upp ett helt rum med sin textur och färg. Lek med olika storlekar och blommor för att få den perfekta kombinationen i hemmet. Dessutom kan krukor ge stimulans för trädgårdsfantasens gröna fingrar under vinterhalvåret. Krukan ‘KAWAU’ som finns i två olika storlekar är perfekt för inomhus odling och plantering under vintern. Krukan är gjord i aluminium och belagd med lack på insidan för att öka vattentåligheten. ‘KAWAU’ finns tillgänglig i sval grå och svart och är perfekt för att mixa färger och storlekar.

Julklappar bokslukaren

En klassisk present på julen är böcker, oavsett ålder eller egentliga intressen. Vi på Reforma uppmanar att tänka steget längre och ge bokslukaren en fin överraskning istället för något väntat. Fortsätta på spåret och ge en hård julklapp att öppna under granen men överraska med en ny bokhylla för alla böcker som plöjts genom åren eller varför inte en läslampa att ha vid sängbordet eller fåtöljen? Serierna ‘Colin’ och ‘Nevada’ har de perfekta bokhyllorna att fylla med böcker och dekoration utefter behov och plats. De klassiska, stilfulla och praktiska och finns i både ljus och mörkare valnöt med vita respektive svarta detaljer. Anpassa färgerna, modellen och storleken utifrån de hem du köper till och låt ‘Colin’ eller ‘Nevada’ bli en trevlig överraskning under julgranen. Har familjens bokslukare redan en bokhylla som inte tål att bytas ut? Vi fattar! Då är en ny lampa för läsning helt perfekt som julklapp istället! Första steget när du ska köpa en ny läslampa till bokslukaren är att ta reda på vart hen läser sina böcker. Är det i fåtöljen eller soffan i vardagsrummet eller är det innan läggdags nedkrupen i sängen? Vi har bordslampor, vägglampor och golvlampor perfekt för en mysig lässtund. Golvlampan ‘Bow’ från Zuiver är en perfekt böjd golvlampa att ha hängandes över soffan eller fåtöljen. ‘Bow’ ger en snygg retrokaraktär till ditt vardagsrum med sin tunga cirkulära bas och kupolformade ljusskräm. Är sovrummet istället de rum där personen i fråga läser bok efter bok är en bordslampa eller golvlampa ultimat. Bordslampan ‘Hubble’ finns flera olika färger och storlekar och ger ett fint mysigt ljus. De trendiga detaljerna med räfflad lampfot och mässingsfärgad eller svart vindbrytare gör ‘Hubble’ till en perfekt och stilren kompis att dela lässtunden med.

Julklappar till barnrummet

När vi talar om julklappar får vi inte glömma bort barnen! Barnen är huvudpersonerna på julafton och de som oftast är mest spända över vad som gömmer sig under julgranen. Vi på Reforma har ett stort utbud av möbler, inredning och leksaker som gör barnrummet kreativt och lekfullt. En julklapp för barn över ett år är gunghästen ‘Rocking Lama’. Gunghästen är gullig och föreställer en mjuk och fluffig lama. ‘Rocking Lama’ är perfekt att ge bort som present till barnen i släkten eller till sina egna barn. Ytterligare en julklapp till barnrummet som är både funktionell och lekfull är vägglampan ‘Balloon’. ‘Balloon’ finns tillgänglig i tre olika färger, svart, rosa och grå och ger ett fint perfekt som mysbelysning eller för de mörkrädda. Pryd väggen ovanför sängen, gärna tillsammans med fler vägglampor i olika färger för maximal lekfull effekt med ballongerna.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden a3QqZy:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!