Lampor för en extra touch av ljus
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Lampor för en extra touch av ljus

Golvlampor: Skulpturalt ljus i stora utrymmen

Golvlampor är en fantastiskt dekorativ och funktionell tillsats till stora utrymmen. En bågegolvlampa med en storslagen design kan vara en konstnärlig accent i ditt vardagsrum. Välj en lampa med en reglerbar arm för att rikta ljuset och skapa olika stämningar i rummet. För en mer subtil touch kan en trägolvlampa ge en varm och inbjudande atmosfär.


Klicka på bilden för att komma till lampan.

Pendellampor: Hängande elegans över bordet

Pendellampor är perfekta för att skapa fokuserat ljus över matbordet, köksön eller i hallen. En pendellampa med en vacker skärm eller en unik design kan vara ett konversationsstycke. Materialet på skärmen kan variera från metall till glas eller tyg, vilket ger olika effekter och sprider ljuset på olika sätt. Använd flera små pendellampor över en lång yta för att skapa en enhetlig belysning.


Klicka på bilden för att komma till lampan.

Bordslampor: Stil och funktion på nattduksbordet

Bordslampor är inte bara praktiska på nattduksbordet utan kan också vara stilfulla inslag i vardagsrummet eller på skrivbordet. En touch-lampa med olika ljusstyrkor ger flexibilitet för olika aktiviteter, medan en keramikbordslampa kan vara en konstnärlig detalj. Använd bordslampor för att skapa en balans mellan belysning och inredning.

Klicka på bilden för att komma till lampan.

Vägglampor: Rumsförändrande utrymme optimerat ljus

Vägglampor är utmärkta för att optimera utrymmet och lägga till en extra touch av ljus längs väggarna. En svängbar vägglampa ger flexibilitet och kan riktas för att belysa specifika områden. En vägglampa med en dekorativ skärm eller konstnärlig form kan också fungera som en konstnärlig detalj när den är släckt.

Taklampor: Hängande glans i hela rummet

Taklampor är centrala punkter i rummet och har potentialen att vara den definitiva touchen för att förbättra estetiken. En modern taklampa med glaskupor eller metallarmar kan vara ett konstverk i sig själv. Om du föredrar en mer traditionell stil kan en kristallkrona vara en sofistikerad och klassisk addition.


Klicka på bilden för att komma till lampan.

Utomhus belysning: För en charmig atmosfär utomhus

När vi pratar om att lägga till en extra touch av ljus får vi inte glömma utomhusutrymmet. Utomhuslampor, som trädgårdslampor eller ljusslingor, kan skapa en charmig atmosfär på din veranda, terrass eller trädgård. Solcellsdrivna lampor är också ett energieffektivt och miljövänligt alternativ.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden gLymyc:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!