Liva upp hemmet med kreativ och lekfull design från ByON
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Liva upp hemmet med kreativ och lekfull design från ByON


ByON ägs av varumärkeshuset On Interiör och grundades år 1999. ByONs möbler och inredning präglas av fantasi och verklighet när artistiskt design möter kvalitativa möbler och inredning, skapar något vackert och funktionellt. I ByONs sortiment jobbar man med olika material och det kan vara allt ifrån keramik, till lergods och trä. Många av ByONs vaser är dessutom handgjorda och kan skilja i utseende och form vilket inte gör sig fel då man får en unik inredningsdetalj i sitt hem.

ByON vet hur man skapar unika vaser!

Hos oss på Reforma finns det ett stort utbud av ByONs vackra och kreativa vaser. ByON jobbar mycket med intressanta och iögonfallande former och brukar jobba med speciella små former av allt från musslor med inspiration från havet, till blommor med inspiration från naturen. Kombinationen av form och kreativitet är något ByON gjort sig kända för, och gör på ett fenomenalt sätt. Deras krukor och vaser kommer smycka ditt hem på ett fantasifullt sätt och tillföra personlighet till det rum du placerar din vas i. Det är perfekt att få ihop en samling av dessa vaser och dekorera fint med i ett vitrinskåp, vilket vi på Reforma har ett stort utbud utav i olika färger och material. Vill man ha ett vitrinskåp i vintage finns det också. Sedan är det inte helt fel att ställa vaserna på sidobordet i hallen för att skapa ett coolt första intryck, eller så dekorerar man snyggt på köksbordet. Hos ByON finns det en vas för varje rum!

ByON designar trendiga sittmöbler med stilren design

ByOn har möbler i minimalistisk skandinavisk design som skapar intryck och kommer göra sig vackert i alla typer av hem och stilar. Den enkla designen och nätta möblerna gör sig enkla att inreda med, och det som också är extra bra med ByOn är att de har basfärger, men också andra färger man kan välja mellan när man handlar möbler från dem som rosa och grön. Piffa upp hemmet med färg om man vågar fungerar utmärkt, men vill man behålla en mer neutral ton på möblerna i hemmet är ByONs vågade inredningsdetaljer perfekta för att ge hemmet en personlig touch och dekorera stilrent och snyggt.

ByONs barstol Candance i klassisk design kommer i en vacker rosa färg, en mörkare grön färg och stilren svart färg. Stolarna har snygga ben i metall som tillsammans går ihop fint med sittdynan. Färgerna har toner som kommer vara lätta att matcha med annan typ av inredning och kommer bli perfekta vid barbordet eller köksön. För den som vågar kan man matcha med fler olika färger tillsammans för att skapa en häftig kontrast och spännande detalj i hemmet.

ByON har också en söt liten pall vid namn June med ben i metall tillsammans med en gullig sittdyna i vit fuskpäls. Den industriella metallen tillsammans med den mer söta bohemiska pälsen gör pallen speciell. Denna pall är lätt och enkel att flytta runt i hemmet och finns alltid till hands när det behövs en till sittplats. Pallen kommer också bli perfekt vid tillfällen man inte når det man vill ha.

Sidobord och soffbord som passar alla hem

ByONs olika bord har precis som deras stolar en vacker skandinavisk design som präglar deras utseende. Soffborden kommer i olika former, och du kan hitta både runda och avlånga i glas eller metall eller något annat fint material. Hos oss på Reforma kan du hitta några av deras olika vardagsrumsbord och konsolbord, men vi har också många andra bord från flera olika varumärken, men också från vårt eget varumärke. Du kan hitta olika typer av bord i massa olika stilar och utformningar. Beatrix är ett av de nya borden vi fått in hos oss på Reforma.

Beatrix har en rund form och vackra detaljer tillsammans med en bordsskiva i glas som skapar ett perfekt soffbord. Bordet kommer göra sig elegant och fint tillsammans med din soffa och kanske någon fåtölj bredvid. Bordet är inte så stort vilket gör det perfekt att ha som sidobord också. Ställ det bredvid soffan och dekorera med olika ljusstakar och någon skulptur för att skapa en helhet i rummet.

Vår andra bordsnyhet är sidobordet Oblong. Bordet har en enkel design och kommer enkelt smälta in med övrig inredning i ditt hem. Den enkla designen kommer tillsammans med ByONs dekorativa inredningsdetaljer i lekfulla formgivningar, och spännande mönster skapa vacker och häpnadsväckande inredning. Oblong kommer i två färger, beige och svart. Dessa färger går enkelt ihop med andra färger och hos oss på Reforma finns ett stort utbud av dekorativa ting.

Skapa en helhet i din inredning med ByON

ByON har en bra blandning av möbler och inredning. Hos ByON kan man handla vaser i olika färger och mönster som kommer skapa avtryck, och vaser du kan ha som skulpturer i hemmet med utseenden som påminner om en leopard eller gorilla i verklighetstrogna utformningar. Sedan kan du hitta möbler i enkel design och färg som tillsammans kommer skapa en vacker helhet i hemmet.

Reforma erbjuder ett stort utbud av möbler och inredning

Hos oss på Reforma finns ett stort utbud av inredning och möbler. Vi är glada att kunna erbjuda något som passar alla inredningsstilar, och att man kan handla vintage om man är ut efter det. Vi har många olika varumärken hos oss som House Doctor, Hubsch, Madam Stoltz och många andra. Vill man handla produkter skapade av återvunna material eller vintage finns det möjlighet att köpa det hos många av våra varumärken vi säljer. De leverantörer som har mest vintage och retro är Trademark Living och IB Laursen vi rekommenderar er att kolla in. Vi har inredning som passar både det bohemiska hemmet, det stilrena, och det industriella och antika. Vi vill att alla ska hitta något som passar ens hem hos oss. Vi har möbler och inredning till sovrum, hall, kök och vardagsrum. Sedan har vi också fina dekorativa och funktionella artiklar till badrummet också som toalettpappershållare, och krokar. Vi hoppas ni kommer hitta något som passar ert hem!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden eRPTA3:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!