Namnlöst blogginlägg
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Fåtöljer- Hitta den perfekta sittplatsen för ditt hem

En fåtölj är inte bara en vanlig stol, det är även en plats för avkoppling, komfort och personlig stil! Att hitta den bästa sittplatsen för ditt hem är viktigt för att skapa en harmonisk och bekväm atmosfär i ditt hem. I denna artikel kommer vi att utforska olika faktorer att överväga när du väljer en fåtölj och ge dig tips för att hitta den perfekta sittplatsen för ditt hem.

Faktorer att överväga vid val av fåtölj

När du väljer en fåtölj är det viktigt att tänka på ergonomi och komfort. En bra fåtölj bör ge stöd för ryggen och nacken, samt ha en bekväm sittställning. Tänk på vilka funktioner och justeringsmöjligheter som är viktiga för dig, som till exempel en vridbar bas eller justerbara armstöd. Utöver komforten är det också viktigt att fåtöljen passar in i din inredningsstil. Utforska olika stilar och designalternativ för att hitta en fåtölj som kompletterar resten av ditt hem!

Klicka på bilden för att komma till den snygga och samtidigt bekväma fåtöljen som visas.

Materialval och kvalitet

Materialvalet för din fåtölj spelar en stor roll i både utseende och hållbarhet. Tyg, läder och konstläder är vanliga alternativ. Tyg ger en mjuk och varm känsla, medan läder ger en mer lyxig och elegant touch. Konstläder kan vara ett prisvärt alternativ som ger samma utseende som äkta läder. Tänk på vilket material som passar din livsstil och behov bäst. För att säkerställa att din fåtölj håller länge är det viktigt att välja en modell av hög kvalitet. Kolla efter starka och stabila ramar samt kvalitetsmaterial som är tåliga och lätta att rengöra.


Klicka på bilden för att komma till den fina fåtöljen i trendigt teddymaterial.

Olika typer av fåtöljer

Fåtöljer är en viktig del av vårt vardagsrum eller vilket rum vi än väljer att placera dem i. De erbjuder en plats för avkoppling, komfort och stil. Bland de olika typerna av fåtöljer finns det tre populära alternativ som sticker ut:

Loungestol

En loungestol är en bekväm och avslappnad fåtölj som vanligtvis har en låg rygg och bred sits. Den är perfekt för att koppla av och njuta av en god bok eller titta på TV.

Gungstol

En gungstol är en fåtölj som är monterad på böjda ben och kan gunga fram och tillbaka. Den ger en lugnande och avstressande känsla och är perfekt för att slappna av och vila.

Klicka på bilden för att komma till den mysiga gungstolen i teddymaterial.

Clubfåtölj

En clubfåtölj är en klassisk och elegant fåtölj med en djup sits och låg rygg. Den är vanligtvis klädd i läder och ger en sofistikerad och tidlös känsla till rummet.Klicka på bilden för att komma till direkt till den stilrena gungstolen.

Alternativ till fåtöljer

Fåtöljer är en populär möbel som erbjuder komfort och avkoppling i våra hem. Men ibland kan det vara intressant att utforska alternativa sittmöbler som kan ge en unik touch till våra rum. Här är några alternativ till fåtöljer som kan ge en fräsch och spännande twist till din inredning.

Sittpuffar

Sittpuffar är mångsidiga och praktiska sittmöbler som kan användas som en bekväm plats att sitta på eller som en fotpall. De finns i olika former, storlekar och material, och kan vara en perfekt lösning för att skapa extra sittplatser eller för att lägga till en touch av avslappnad atmosfär i rummet.

Karmstolar

Karmstolar är ett annat intressant alternativ till fåtöljer. Dessa stolar erbjuder en bekväm sittplats med armstöd för extra stöd och komfort. Karmstolar finns i olika stilar och material, från klassiska trästolar till moderna och stoppade varianter, och kan vara ett alternativ till fåtöljer när du vill ha en mer upprätt sittställning eller när du vill komplettera din befintliga inredning med en matchande stol.

Klicka på bilden för att komma direkt till sittpuffen.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden wy7gLY:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!