Perfekta Julklappar - Presentkort & Tips
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Perfekta Julklappar - Presentkort & Tips


Nu kan du äntligen köpa presentkort hos oss och ge bort i present till någon du håller kär. Presentkorten finns i ett flertal olika valörer med allt från 100 - 5000 kr. Givetvis kan du köpa flera presentkort och ge bort till folk i din omgivning. Presentkort är enligt oss den perfekta födelsedagspresenten eller julklappen som alltid blir lika uppskattad. Inför varje jul eller födelsedag är det svårt att lyckas hitta rätt present till rätt person. Ett presentkort är då den perfekta gåvan till vännerna, familjen eller varför inte kollegorna? Låt helt enkelt personen i fråga själv välja vad han eller hon vill ha. 

Fyller någon du tycker om år eller vill du bara visa lite extra omtanke i form av en gåva? Om inte annat så närmar vi oss julen med stormsteg och det börjar bli dags att fundera på julklappar. Vi har samlat våra bästa jul och födelsedags tips under 500 lappen som är mycket omtyckta och uppskattade av våra kunder. Finns det något roligare än att hitta den perfekta gåvan att ge bort till någon man tycker om? Det tycker inte vi på Reforma Sthlm. Låt dig inspireras av våra tips. Du kanske rentav hittar något att unna dig själv med efter en lång och mörk höst.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden FrD6Sg:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!