Reforma fyller på med nyheter från Nordal!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Reforma fyller på med nyheter från Nordal!

Nordal är varumärket som funnits hos oss på Reforma sedan start!

Vi på Reforma är stolta över att Nordal funnits hos oss sedan start. Nordal försöker skapa mycket kontraster i det de skapar, och jobbar mycket med mörka träslag och metall tillsammans med blank mässing och sammet vilket ger en chic känsla. Nordal vill också skapa funktionella möbler som samtidigt är stilrena och den blandningen gör sig aldrig fel. Hos Nordal kan man hitta allt ifrån snygga speglar, till sidobord i häftiga och vackra utformningar och färger, till fåtöljer och andra fina inredningsdetaljer. Sedan får vi självklart inte glömma de otroligt vackra vitrinskåpen Nordal skapar. Dessa ska vi berätta om längre ner, och även berätta mer om alla härliga nyheter.

Nu finns spegeln 'Spirit' med träram! 

Spirit är namnet på Nordals otroligt populär spegel som har en design som är något utöver det vanliga. Vi förstår hur det kommer sig att denna spegel är så populär och många vill ha den. Den är både bred och hög, och har ett snyggt mönster som påminner om små fönster vilket är något vi tycker gör denna spegel speciell. ’Spirit’ har vi länge haft i mässing och svart och den har verkligen varit en storsäljare, men nu har Nordal fått in den med träram. Träet är i en lite mörkare naturfärg, och är otroligt enkel att matcha med övrig inredning vilket ofta brukar vara en fördel när man är ute efter nya möbler och är osäker på om färgen kommer bli rätt. Vi tycker man kan hänga spegeln ovanför soffan för att ge vardagsrummet ett otroligt snyggt lyft, eller kanske i något hörn du vill liva upp. Spirit kan man även ha i hallen, och den kommer verkligen ge ett otroligt spektakulärt första intryck kan vi lova.

Nordal har också fått in en annan spegel som heter Wasia som också har vacker träram, fast är en golvstående spegel med ben. Denna spegel är lite mindre och nättare, och kommer också göra sig underbar i hemmet. Spegeln kan precis som Spirit användas i både hall och sovrum. Speglar är något alla hem borde ha tycker vi. Med speglar kan man på ett enkelt sätt lyfta hemmet och skapa en ombonad känsla, och även få rummet du placerar spegeln i att kännas större vilket är det speciella med speglar. Speglar ger hem karaktär och ramar in på ett enkelt sätt.

Loungestolar i stilren skandinavisk design 

Nordal har fått loungestolar i stilren skandinavisk design vi bara älskar. Loungestolar är något vi ser mycket av i magasin om inredning just nu, och vi förstår verkligen hur det kommer sig. Loungestolar är lätta att inreda med och kan ge ett hem en speciell känsla och elegant intryck. Nordals nya loungestol Vasai har en design som aldrig går ur tiden och man kan ha kvar i flera generationer vilket gör stolen till en riktigt bra möbel. Vasai kommer i två otroligt stilfulla färger som är enkla att matcha med det mesta. Den svarta färgen passar många olika inredningsstilar, och precis samma gäller den bruna stolen tycker vi! Vart kommer du ställa denna snygga stol? Stolen kommer göra sig perfekt i hallen för att skapa ett elegant första intryck av ditt hem, eller så ställer du den i något mysigt hörn i hemmet som känns lite ensamt tillsammans med en golvlampa för att skapa en mysig läshörna!

Sidobord i exklusiv design finns nu hos Nordal!

Vi har ett stort utbud av sidobord hos oss på Reforma i olika utformningar, material, och färger. Det finns något för alla smaker och vi har även sidobord som är vintage för den som vill ha det. Nu har Nordal lanserat ett sidobord i glas, i en design vi kan lova inga ögon kommer missa. Spegelkuben har en otroligt häftig utformning som inte tillhör det vanliga, och kommer i hela tre färger vilket gör att det finns en spegelkub för varje hem! Spegeln kommer i vanligt glas, brunt glas, och även svart glas. Vi tror att man kan ha flera av dessa bord placerade runt om i hemmet, eller så placerar man alla tre bredvid varandra för att skapa något utöver det vanliga. Vi rekommenderar även att ha sidobordet bredvid ditt soffbord för att skapa en häftig kontrast. Det finns mycket man kan göra, och flytta runt på de fina borden är också smidigt och enkelt.

Rustika vitrinskåp i klassisk design hittar du hos Nordal! 

Är det något varumärke som vet hur man göra snygga vitrinskåp i tidlös design är det Nordal. Du hittar vitrinskåp i olika höjder och former, och det vi älskar med vitrinskåp är att du samtidigt som du får mer förvaring kan du inreda och dekorera då skåpet har glasdörrar. Vitrinskåpen har en design som aldrig kommer gå ur tiden, och du kommer kunna ha skåpen i många år framöver. Vitrinskåp kan du ha i både vardagsrum och kök, och väljer du att placera ditt skåp i köket kan du dekorera med alla dina favoritglas och övrigt porslin på ett elegant sätt.

Reforma tänker hållbart och miljömedvetet

Vi på Reforma lägger stor vikt vid hållbarhet och detta genomsyras i allt vi gör, och det gäller självklart också valet av leverantörer. Anledningen till detta är inte bara att det värderas högt hos oss, utan vi vet också att konsumenter blir mer och mer medvetna och också värderar detta vilket vi på Reforma uppskattar. Vi märker att vintage också är något som blir mer och mer populärt, och vintage finns inte bara hos Nordal, utan vi har en hel kategori med vintage där du kan hitta allt ifrån matbord, till unika soffbord och stolar. Tycker du som konsument det är viktigt att ha koll på hela produktionskedjan och vill veta vart dina möbler produceras är Reforma Responsible något för dig. Väljer du att handla en vara som är märkt med Reforma Responsible gör du ett hållbart och etiskt val. Vi garanterar att när du handlar från Reforma Responisble kan du känna dig trygg med att du bidrar till en hållbar resursanvändning och rättvisa arbetsförhållanden.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden LPCT2q:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.