REFORMA RESPONSIBLE släpper nyheter från sitt eget varumärke!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
REFORMA RESPONSIBLE släpper nyheter från sitt eget varumärke!

Sammet är trenden som fortfarande fortsätter vara trendig!

Äntligen släpper vi nyheter för 2020. Stolar och fåtöljer i sammetsmaterial i olika färger och former är först ut! Vi har kommit en bit in på 2020 och nya möbler strömmar in från flera varumärken, och nu även från vårt eget! Det är soffor, fåtöljer och snygga stolar i sammet i flera olika utformningar och färger. Sammet är trenden som håller i sig! Sammet är ett material som vi har sett mycket av dom senaste åren, och inredningstidningar och bloggar har fyllt oss med inspiration om hur du kan matcha materialet med andra material för att skapa din egen stil och känsla i hemmet.

Vi tycker inte man ska vara rädd för att våga matcha sammet med mörkt rustikt trä. Kanske ett snyggt soffbord i trä tillsammans med en sammetssoffa eller fåtölj. Våra nya sammetsnyheter kommer främst i tonerna av beige och grå, men vi har även vissa av dom i röd och grön vilket kommer vara en härlig färgklick som aldrig gör sig fel i hemmet, samtidigt som nyanser av endast beige och grå är precis lika snyggt!

Sammetsmaterialet kan påverkas av olika ljus och lampor, och skiftar elegant i ljusare eller mörkare beroende på belysningen man har i hemmet. Materialet är perfekt att matcha med andra material, och vi tror att blandningen av detta och vintage möbler skapar den perfekta mixen av nytt och gammalt. 

Letar du efter nya fåtöljer?

Äntligen har vi fått in nya fåtöljer! Våra fåtöljer kommer i snygga färger och utformningar vilket gör att det finns något för alla att tycka om! Vår fantastiska fåtölj Rio kommer i två vackra färger grå och grön. Fåtöljerna har enkla svarta stilrena ben som kompletterar det vackra sammetstyget på ett modernt sätt. Fåtöljerna kommer bli perfekta att ha i hallen för att ge ett riktigt bra första intryck av ditt hem, eller som en skön fåtölj att sitta i vid din läshörna hemma. Vi tror också fåtöljerna kommer passa bra i vardagsrummet som ett snyggt komplement till din soffa. Är du kanske ute efter att förnya vardagsrummet? Kanske är det dags att få in lite färg? Eller så behöver du kanske bara fler sittplatser? Fåtöljerna Rio kommer bli perfekta att matcha med vår nya snygga soffa Miami i en trendig modern design som vi berättar mer om längre ner.

En till bra grej med fåtöljer är att det är ett enkelt sätt att förnya utseendet på ett rum då dom är lätta att flytta runt. Har man fåtöljen i hallen och den inte känns riktigt passande, då kan man byta till vardagsrummet eller till något mysigt hörn i något annat rum den kommer göra sig snygg i istället. Det går verkligen att göra massor med fåtöljer. 

Sammetssoffor och fåtöljer i trendig form vi älskar!

Våra nya soffor och fåtöljer är perfekta för dig som letar efter nya snygga soffgrupper! De har en läcker design och underbar färg i tonerna av beige. Våra nya 3-sitssoffor och fåtöljer Miami har en enkel form och design som går i beigea toner. Den runda formen på sofforna och fåtöljerna är något man sett mycket av på senaste i inredningsmagasin. Miami kollektionen är enkel att matcha med andra färger och material, och kommer kunna passa bra i vardagsrummet med ett snyggt soffbord i trä eller glas. Den enkla designen och snygga färgen gör Miami enkel att matcha med övrig inredning i hemmet.

Med Miami vill vi tipsa om att våga mixa och matcha tonerna av beige då dom passa riktigt bra tillsammans. Soffan i ljusbeige tillsammans med fåtöljen i mörkbeige, eller soffan i mörkbeige tillsammans med fåtöljen i ljusbeige. Vad väljer du? Matcha Miami soffan i en färg tillsammans med fåtöljerna i två färger tror vi starkt också på! 

Stolar och fåtöljer i snygga sammetsfärger vi tipsar om hur man kan mixa och matcha med i hemmet!

Ännu fler stolar och fåtöljer! Kelly är stolen som kommer i röd och grå sammet. Kelly kommer bli perfekt som köksstol att matcha med ett snyggt rustikt matbord i trä. Designen är enkel men ändå annorlunda med sin form som ger det där lilla extra. Stolen är mjuk och skön att sitta på vilket verkligen är ett plus. Stolen kommer göra sig lika snygg som kontorsstol tycker vi! Vårt tips för att skapa en häftig personlig stil i hemmet är att våga matcha dom olika färgerna på Kelly med ditt matbord. Det kommer göra att hemmet kommer stå ut på ett riktigt snyggt sätt vilket vi älskar!

Vår sista fåtölj Lima har en riktigt skön komfort samtidigt som den är elegant och snygg dessutom. Lima kommer i grå och sandgrå med svarta ben och armstöd i svart metall som passar perfekt med sammetsmaterialet. Lima kommer precis som Rio passa bra i vardagsrummet, eller i uterummet tillsammans med ett lågt bord. Stolarna kommer bli perfekta sena kvällar när man vill krypa in i en filt och ta en kopp te i uterummet då dom är mjuka och sköna att sitta på!

Reforma ger er våra bästa tips!

Vi hoppas ha fyllt er med massor av inspiration om hur man kan mixa och matcha sammet med övrig inredning i hemmet! Vi tycker verkligen man ska våga mixa material, färger och utformningar på möbler. Vi tycker det går lika bra att match Rio och Miami som att matcha Lima och Miami.

Vi har massor av andra snygga sammetsmöbler och även massa annan inredning i sammet man kan hitta hos oss. Sedan har vi självklart inte bara sammetsmaterial, utan vi har massor av material, och möbler som är gjorda av återvunna material om man är ute efter det. Sedan har vi också Reforma responsible som våra snygga sammetsmöbler kommer ifrån vi rekommenderar extra mycket om du letar efter ett mer miljömedvetet val. Vi värderar en hållbar produktionskedja högt, och för vårat eget märke Reforma responsible kan vi garantera att varorna antigen är tillverkade av återvunna material eller hundra procent vintage, eller så är dom producerade med ISO14001, BSCI eller SMETA-certifierade fabriker.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 4HgaK8:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2020 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2020 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter genom våra inspirerande nyhetsbrev!