REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Reforma välkomnar Nachtmann och Spiegelau till vårt sortiment!

Reforma utökar sortimentet och vällkomnar Nachtmann och Spiegelau! 

Äntligen utökar vi sortimentet och denna gång med vackert glas från Spiegelau och Nachtmann som funnits på marknaden under många år, och kännetecknas av vacker design och hög kvalité. Det kommer vara allt från vinglas, till karaffer och vackra skålar man kommer kunna köpa hos oss vilket vi rekommenderar er att kolla in! Nachtmann och Spiegelau har båda tyskt ursprung och båda varumärkena kännetecknas av mycket hög kvalité, och har funnits på marknaden sedan många år tillbaka. Mer om Spiegelau och Nachtmann kommer vi berätta längre ner!

Tyska varumärket Spiegelau har producerat glas sedan 1500-talet!

Spiegelau har under många års tid tillverkat högkvalitativa glas. De är inriktade och tillverkar allt ifrån vinglas, till ölglas, konjaksglas, och whiskyglas och många vackra set med glas. Glasen har en fantastisk design och glasen håller en hög kvalitet, och dessutom hållbarhet vilket vi tycker gör att glasen är väldigt prisvärda. Den tyska staden som deras fabrik ligger i heter samma sak som dom, Spiegelau! Spiegelau har vinglas i olika storlekar och höjder som passar olika sorters viner. Vi vill tipsa om att köpa till en karaff med dina glas för att enkelt kunna duka upp på ett vackert sätt när man har gäster över. Sedan kommer vi ge er mer tips om hur du kan ta din dukning till nya höjder med massa nytt som kommit in till oss på Reforma!  Här ovanför har vi bilder på dom eleganta vinglasen från Spiegelau. Anledningen till att rödvinsglas är bredare än vitvinsglas är för att man oftast vill dricka vitvin kallt, och genom att glaset är mindre resulterar det i att drycken kommer hålla sig kyld längre. Rödvin vill man gärna inte dricka kylt så det är anledningen till att rödvinsglas oftast är bredare än rödvinsglas. Glasen i mitten av bilden är formade som vinglas och har samma runda form som ett vinglas men utan ben. Glasen blir också perfekta att använda som dryckesglas till all sorts dryck, men självklart också till vin. En till bra sak med våra nya glas från Spiegelau är att dom är miljöcertifierande och har en extra hög krossäkerhet, vilket alltid är ett plus när man är ute efter att köpa nya glas! Glasen är också diskmaskinssäkra, och går hur bra som helst att köra i diskmaskinen!

Nachtmann är det tyska varumärket som tillverkat vackert kristallglas sedan 1834. 

De har glas för varje tillfälle, och förenar hög kvalité med vacker design. I produktionen tillverkas glasen genom en miljövänlig teknologi. De lägger stor vikt vid att behålla det traditionella utseendet på glasen, där dom förenar äldre design som dom kännetecknats av i många år tillsammans med ny teknologi. Hos Nachtmann kan du hitta allt ifrån vackra vinglas, till ölglas karaffer och kannor. Hos Nachtmann finns något för alla att tycka om! I Nachtmanns serie Noblesse finner ni allt ifrån whiskyglas, till gin och tonicglas. Det kommer även snygga skålar och karaffsett som kommer bli den perfekta presenten att ge bort! Kan det kanske vara så att du själv är ute efter ett nytt snyggt sett med glas? Noblesse från Nachtmann kommer bli perfekt för det! Ska du ha gäster över är det bara att ta fram karaffen och glasen, och sedan ställa fram skålen med ditt favoritsnacks och bjuda sällskapet på. Sedan är det bara att plocka fram glasen och göra goda drinkar och bjuda alla på men också avnjuta själv!  


Noblesse-serien, och alla andra glas från Nobless från Nachtmann kommer göra sig perfekta i vitrinskåpet för att utöka samlingen med glas, eller som en vacker dekoration att pryda hemmet med. Har du inget vitrinskåp? På Reforma har vi ett stort utbud av möbler och inredning, och är du ute efter ett vitrinskåp har vi det. Vi har allt ifrån mer rustika typer av vitrinskåp till vitrinskåp i en mer modern men ändå stilren vacker design. På Reforma finns det något som passar alla stilar. Är du ute efter mer förvaring i köket eller vardagsrummet, men samtidigt vill inreda och dekorera snygg rekommenderar vi våra skåp med glasdörrar. Där kan du inreda med våra nya glas från Nachtmann eller Spiegelau, eller övriga dekorationer. Vi har allt ifrån vackra vaser, till ljusstakar och figurer.

Vi har också fått några olika set och ett av dom är ett whiskeysett från Nachtmanns kristallserie noblesse med en karaff och två whiskyglas. Karaffen och glasen ger en riktigt lyxig känsla, och har en vacker design. Komplettera gärna setet tillsammans med skålen från samma serie. Setet kommer göra sig perfekt som present dessutom! Det andra setet från Spiegelau är fyra gin och tonicglas i finkristall. Dom här glasen kommer bli den perfekta gåvan till dig själv eller till någon annan som är en riktigt G&T älskare! Glasen kommer i en fin förpackning och har dessutom fyra spännande recept på gin och tonic som kommer till.

Glas som passar alla!

Med vårt nya sortiment av glas från Nachtmann och Spiegelau finns det något för alla. Är det så att man är ute efter glas till festligare tillfällen, eller bara nya glas att ha i vardagen har dom något för alla tillfällen. Sedan har vi massor av fler varor på Reforma som tallrikar och bestick som du också kan hitta hos oss.  


Våra snygga tallrikar från varumärket Denby kommer i en iögonfallande design och vackert mönster. Denby har allt ifrån tallrikar i olika storlekar, till skålar och muggar man kan hitta hos dom. Detta tillsammans med våra nya bordsunderlägg och bestick från House Doctor kommer verkligen göra din borddukning komplett. Bilderna på underläggen från House Doctor heter Truvet och besticken som heter Bina ser ni på bilderna här ovanför texten. Det är bara att söka på namnen så hittar ni dom på vår hemsida. Söker ni också på Denby på vår hemsida kommer ni också hitta allt vackert porslin från Denby! Hoppas vi gett er lite ny inspiration till hur ni kan förnya och piffa till borddukningen hemma, och samtidigt lyckats gett er bra information om våra nya varumärken Nachtmann och Spiegalu!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden JW2BjV:
Kommentarer:
Fortsätt »