Så ökar du mys-faktorn i vinterkylan!
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Så ökar du mys-faktorn i vinterkylan!

Maxa soffan med kuddar och plädar

Det finns inget mer inbjudande än en soffa som är fylld med kuddar och plädar! Om du känner dig trött på din soffa men inte vill lägga massa pengar på en ny är det perfekt att förnya den med mängder av kuddar och filtar! Det blir en helt ny soffa som lyfter upp ett helt rum, plus att det är ett billigare alternativ än att köpa en ny soffa. Fördelen är också att man enkelt kan byta ut kuddfodral och filtar beroende på säsong.

Prydnadskudden ’Pom Pom’ är väldigt trendig just nu och man kan ju förstå varför! Man vill ju inget annat än att gosa in sig i den! ’Pom Pom’ är tillverkad av ekologisk bomull och kommer från varumärket ByOn som skapar skandinavisk design med en twist! Plädar kan man inte ha för många av, de är både snygga och har många användningsområden! Släng på soffan, använd som överkast på sängen eller ha på en bänk i hallen.

Levande ljus i ljushållare

Det går inte att ha för många ljushållare eller ljuslyktor. Det är fint att blanda flera stycken i en klump på vardagsrumsbordet i olika nivåer, i fönstren, på toaletten, i hallen eller i sovrummet! Att ha levande ljus gör hemmet varmt, mer hemtrevligt och välkomnande!

Ljuslyktorna från ByOn är trendiga just nu och går att matcha hur man vill med både färg, form och storlek. Ljuslyktorna är klassiska och ger ett behagligt ljus. Den har även flera användningsområden, man kan till exempel använda den som vas! Ställ tillsammans med ljusstakar för att få lite nivåskillnader.

Det är fint och otroligt välkomnande att ha lyktor vid entrén. Ett perfekt sätt att få entrén att kännas mer inbjudande och upplyst.

Lys upp fönsterna med julstjärnor eller lampor

Att lysa upp i fönstren gör så mycket för mys-faktorn i ett hem. Nu inför jul är det julstjärnor som pryder våra fönster. När julen är över kan man ersätta julstjärnan med en fönsterlampa. Vi har massa olika färger, former och modeller. Fönsterlampan från Fair Glare i silverfärgat och transparent glas är stilren, passar i alla hem och ger ett behagligt ljus.

Än har man inte tröttnat på julpyntet. Julstjärnan 'Karin' från Globen Lightning är tillverkad av bambu. Den ger ett varmt och harmoniskt ljus som livar upp vilket fönster som helst! De klassiska julstjärnorna i papp passar alla hem och går inte ur tiden. Stjärnans design gör att den enkelt går att kombinera med andra färger och material i hemmet. Vi har flera olika storlekar och färger.

Dukning

Att förbereda inför att gästerna ska komma och duka fram porslin hör till nu när alla stora högtider är på ingång! En fin dukning lyfter måltiden och ger en väldigt välkomnande känsla till vänner och familj. I dukningen kan man låta kreativiteten flöda!

När hemmet ska inredas är det lätt att man håller tillbaka med färger. När man inreder bordet med porslin, vinglas, bordstabletter, servetter, duk och vaser kan man passa på att gå lite utanför boxen. Ett tips för att inte få dukningen för spretig (vilket såklart också kan vara snyggt ibland) kan man hålla sig till ett tema. Ett förslag på tema nu in vintertider skulle kunna vara ’naturen’ och då få in färger från naturen och även lite kottar och granbarr för att få in härliga dofter!

Tallrikar från det engelska märket Denby säljs i 4-pack. Tallrikarna är tåliga och tillverkade av stengods och kommer från serien ”Studio Grey”, alltså finns det matchande muggar, assietter och skålar!

Servettringar ger det där lilla extra till din dukning, det blir som ett smycke som känns lite lyxigt! Servettringarna från det danska märket Nordal är stilrena och passar till allt! Ett tips är att sätta en grankvist tillsammans med servetten. Så fint!

För att matcha med servettringarna finns det eleganta bestick från Bloomingville som är i färgen mässing/guld. Och för att rama in dukningen kan man använda sig av bordstabletter. Märket Dixie har underbara bordstabletter i linne som passar året runt!

Sidobord

Har du kanske ett hörn i vardagsrummet som står tomt där det skulle få plats med ett litet sidobord, eller kanske en tom yta bredvid soffan? Ett sidobord kan man ha lite överallt. Det fyller en funktion samtidigt som det är snyggt! Om det står bredvid soffan är det perfekt att sätta kaffekoppen på tillsammans med en vas eller om det står i ett mörkt hörn i rummet är det fint att pryda med massa ljuslyktor ihop i olika nivåer som lyser upp hörnet på ett varmt och harmoniskt sätt.

Vi på Reforma har många olika sidobord och brickbord. Brickbordet från märket Speedsberg, är enkelt att flytta runt och tar inte mycket plats. Vi har även sidobordet ’Alim’ som säljs i 3-pack. Perfekt att ställa ihop eller placera ut på olika ställen i hemmet.


Hoppas du fick lite inspiration till att få hemmet lite mysigare nu när vi spenderar så mycket tid hemma i vinterkylan!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden JmVBbV:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!