Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Sängar och Sängkläder

En säng är inte bara en plats att sova på; den kan också vara en plats för äventyr och fantasilekar. Välj en säng som inte bara är bekväm utan också har en lekfull design. Det finns sängar som är formade som slott, bilar, eller till och med flygplan. Detta gör även att barnen ser fram emot att gå och lägga sig. För att komplettera den lekfulla sängen är det även bra att välja färgglada och roliga sängkläder. Satsa på mönster och motiv som barnet tycker om, det kan vara allt från superhjältar och prinsessor till djur och rymdteman. Detta gör sovrummet till en plats där barnet känner sig trygg och lycklig.


Klicka direkt på bilden för att komma till lektältet.


Lekbord och Stolar

Ett lekbord är ett utmärkt tillskott till barnrummet. Det ger en plats där barnet kan rita, måla och leka med sina leksaker. Välj ett lekbord i lämplig storlek för barnet och gärna med förvaringsutrymme för att hålla leksakerna organiserade. Kombinera lekbordet med färgglada stolar för en komplett uppsättning. Barnstolar till lekbordet finns i olika former och färger. Vissa är formade som djur medan andra har roliga mönster. Det är en bra idé att låta barnet vara med och välja sina egna stolar för att göra rummet ännu mer personligt och roligt.

Hyllor och Förvaring

För att skapa en lekfull atmosfär är det viktigt att hålla rummet organiserat. Hyllor och förvaringslösningar är väldigt nödvändiga för att hålla leksaker och böcker på plats. Välj hyllor med lekfulla former och färger för att göra dem mer tilltalande för barnet. Förvaringslådor och korgar är också utmärkta för att organisera små leksaker och kläder. Använd gärna genomskinliga lådor så att barnet enkelt kan se innehållet och välja vad de vill leka med. Kika in här för att se vårt utbud av förvaring till barnrum.


Klicka direkt på bilden för att komma till sittpuffen på bilden.


Lekmattor

Golvytan är lika viktig som möblerna. En mjuk och färgglad lekmatta är inte bara bekväm för barnet att leka på utan ger också rummet en lekfull touch. Du kan välja en lekmatta med roliga mönster som stadslandskap eller djungel för att inspirera till fantasifulla lekar.


Tematiska Möbler och Dekorationer

För att verkligen förstärka den lekfulla atmosfären kan du tänka på att ha tematiska möbler och dekorationer. Om barnet älskar rymden kan du inkludera stjärnor, planeter och rymdskepp i inredningen. Om de föredrar djungeltema kan du dekorera med växter, djur och djungelmotiv. Det är viktigt att komma ihåg att barns intressen kan förändras snabbt, så se till att möblerna och dekorationerna är mångsidiga och lätta att uppdatera när barnet växer och utvecklas.

Klicka direkt på bilden för att komma till stolen.

Bokhyllor

För att främja läslusten och uppmuntra till en lekfull inlärningsmiljö är det viktigt att inkludera bokhyllor och en mysig läshörna i barnrummet. Välj bokhyllor med olika fack och se till att böckerna är lättillgängliga för barnet. Du kan ordna böckerna efter teman eller färger för att göra det ännu mer lockande. Skapa ven en läshörna med mjuka kuddar och filtar där barnet kan sätta sig och läsa sin bok. Belysningen är också viktig i läshörnan; en lekfull lampskärm eller en belysning i form av en favoritkaraktär kan göra läsningen ännu roligare. 

Personliga Touch och DIY-projekt

Låt barnet vara delaktigt i skapandet av sin egen lekfulla oas. Inkludera DIY-projekt för att ge möblerna en personlig touch. Det kan vara så enkelt som att låta barnet måla en stol i sina favoritfärger eller skapa egna konstverk att hänga upp på väggarna. Detta skapar inte bara ett unikt uttryck utan stärker också barnets kreativitet och självförtroende.


Multifunktionella Möbler för Lek och Studier

Särskilt i äldre barns rum är det viktigt att skapa en balans mellan lek och studier. Investera i skrivbord och stolar som är anpassade för barnens storlek och som samtidigt är bekväma för både lek och studier. Multifunktionella möbler, såsom skrivbord med förvaring eller whiteboard ytor, gör det enklare för barnet att hålla ordning och vara organiserad.


Klicka direkt på bilden för att komma till skrivbordet.

Flexibilitet och Anpassningsbarhet

Barn växer snabbt, och deras behov och intressen förändras över tid. Därför är det viktigt att skapa en flexibel och anpassningsbar miljö. Välj möbler som kan justeras i höjd, och undvik tunga möbler som är svåra att flytta. Detta ger dig möjlighet att snabbt och enkelt anpassa rummet när barnet växer och dess preferenser förändras.

ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.