REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Tre inredningstrender 2019 du inte vill missa!
Inredningsåret 2019 är här och vi har tagit fram tre inredningstrender du vill hålla färskt i minnet. MEd svarta detaljer lyfter du fram resten av din inredning då den svarta kulören är riktigt bra på att framhäva sin omgivning! Addera en svart vas, ljusstake eller posterram till ditt hem och se transformationen! Låt även konsten ta utrymme utanför väggarna med statyer, mobiler och skulpturer. På Reforma har vi nu en hel del alternativ för dig att välja mellan. Sist men inte minst fortsätter hållbarhet att sätta sina spår även i inredningsvärlden. Välj vintage i de lägen du kan för att ge ditt hem personlighet och karaktär!

1. Svarta inredningsdetaljer


Under våren: Låt de svarta detaljerna dekorera ditt hem! Maskulinitet och styrka är vad som beskriver denna välkända och ofta använda trendfärg bäst. Men även om svart tycks vara en vanlig färg är det inte den mest kända inom inredning. Svarta möbler är färgen som skulle få valfri inredningsexpert att rysa av missnöje. Varför? Tja främst på grund av dess associationer med ungkarlslyor. Men om du använder den svarta färgen klokt kommer du säkert att märka att det är en fantastisk kulör som gifter sig väl med mer trendig och stilmedveten inredning. Det finns inget mer trendigt just nu än att addera några coola och snygga svarta detaljer. Vi tänker till exempel en glänsande och enkel svart stenvas. Sätt en enkel blomma eller varför inte bara några vackra stora vasstrån från skogspromenaden i vasen, placera vasen på soffbordet och se hur ditt vardagsrum plötsligt ser ut som det kommer direkt från en inredningstidning! Om du inte är en såkallad vasperson och blommor inte är din grej, addera några svarta ljusstakar till din inredning istället. Eller varför inte en svart, snygg träram till din favoritaffisch! På Reforma Sthlm kan du enkelt köpa snygga svart inredningsdetaljer och hemdekorationer online. Snabba leveranser och bra kvalitet. Med den rätta omgivningen kommer en svart detalj verkligen att göra resten av din inredning ännu bättre då färgen svart framhäver och stärker dess omgivning! och förbättra. 


 
2. Konsten lämnar väggarnaÅr 2019 vill vi låta konsten få glänsa även bortom väggarna. Vi behöver inte nödvändigtvis ta bort konsten från väggarna men att åtminstone se mer konst utanför väggarna är en tydlig trend som alla pratar om just nu. Det är inte så svårt som det kanske låter: Tänk statyer, handmålade mattor, skulpturer, mobiler som hänger från taket och lampor som är lika mycket konstverk som ljuskälla. Och det behöver verkligen inte vara så dyrt. Det finns gott om inrednings- och möbelmärken som skapar vackra och konstnärliga skulpturer till ett mycket bra pris. Köp vackra och autentiska trähästar från det danska varumärket DAY Home, gjord av återvunnet material och med etnisk och bohemisk design. Eller dekorera ditt hem med ett vackert och modernt trähuvud från det holländska inredningsvarumärket HK Living. Det välkända danska designmärket House Doctor erbjuder också ett stort sortiment av konstverk som inte kräver en vägg, till ett mycket bra pris. Om du vill vara "up to date" med interiörtrenderna 2019, se till att dekorera ditt hem med tanke och omsorg. Få din inredning att verkligen poppa med konst som du kommer att älska för en livstid och glöm inte att leta efter de hållbara vintagealternativen. På Reforma Sthlm kan du scrolla igenom bilderna och föras bort i det vi brukar kalla för inredningshimmelen. Låt dig inspireras till ditt eget hem helt enkelt!


3. Hållbarhet:


Att miljömedvetenhet och hållbarhet har blivit mer vanligt att tala om är inte längre färska nyheter. Men att det nu verkar bli mer och mer av en trend är lite mer kontroversiellt. Trots att det kan tyckas vara problematiskt när viktiga frågor blir trendiga, låt oss alla komma överens om vilken anledning du har på att agera för en bra sak och en bättre värld, påverkar verkligen det faktumet att du faktiskt gör något bra? Låt oss inte klanka ner på de människor som bestämmer sig för att göra bättre val nu, det är bättre att spara det till den dag de slutar agera gott. Så, låt oss gå tillbaka till var vi började, hur blir vi mer hållbara och miljömedvetna när det gäller inredning och heminredning? Regel nummer ett: Less is more. Tänk mindre krimskrams och mer av värde! Och med värdesaker menar vi tidlösa ting med hög kvalitet som inte kommer att behöva ersättas redan nästa säsong. Var medveten om vad du vill ha, undvik impulsiv inköp och tänka en gång, två gånger och tre gånger på vad du faktiskt vill ha och behöver i ditt hem. Regel nummer två: Köp vintage! Det finns inget mer hållbart än att spendera dina pengar på vintage interiör eller varför inte remakes tillverkar med återvunnet material? Kan du verkligen kalla vintage interiör en trend kan man då fråga sig? Definitionen av en trend är att det är ett mode eller en allmän riktning dit något utvecklas eller förändras. Eftersom vintage inom inredning varit populärt så länge människor har brytt sig om design, kanske det inte passar in i definitionen av just en generell utvecklingsriktning. Men att det är ett sätt som människor tycks bryr sig om är ingen fråga. Dekorera ditt hus med sparsam dekoration och vintage inredningsdetaljer, och du kommer omedelbart att få den där härligt personliga atmosfären till ditt hem. Det finns inget mer karakteristiskt än något som du är ensam med. Oavsett om det är en liten ljusstakehållare eller en grov träbänk i ett rått återvunnet trä - placera det i ditt hem och se den personliga tranformationen! Det hållbara och miljövänliga sättet att ge ditt hem ett nytt liv! Gröna, smarta och snälla val är vad som kommer att göra vår värld att gå runt. Att tänka två gånger och att göra gott betyder lyckligtvis nte att du inte kan inreda ditt hem vackert!

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden yuBpZE:
Kommentarer:
Fortsätt »