REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Tre knep för att få till restaurangkänslan hemma!
Inget känns härligare än att skapa en lyxig atmosfär i ditt egna hem. Låt varje måltid kännas som en underbar upplevelse med dessa snabba och snygga knep till köket och matsalen!

1. Inred med statement-stolar!

Inget andas så mycket lyxrestaurang som en riktig statementstol! Och med det menas naturligtvis en middagsstol med karaktär, iögonfallande design och med exklusiva material. På Reforma finner du flertalet varianter som är lika snygga att mixa och matcha som att ställa i flertal runt middagsbordet. Sammetsstolar i utstickande och lekfulla färger är lika exklusivt som härligt och skapar en varm känsla i hemmet. Middagsstolar av läder och järn ger en mer industriell och cool vibe till ditt hem så för tankarna till trendiga och häftiga innerstadsrestauranger. Om du önskar en mer klassisk look rekommenderar vi gedigna stolar i solidt trä med jute- eller läderdetaljer som ger en skandinavisk och klassisk känsla och stil till din matsal eller ditt kök! 2. Öppen förvaring

Sätt dina vackra vinglas och porslin på display! Skippa väggskåpen i köket och de n stängda förvaringen i matsalen och byt yt dessa till industriella vägghyllor och öppna skåp! På så sätt skapar du en personlig känsla som för tankarna till restaurangkök och industri! Häng upp vinglasen upp och ner på väggen ovanför matsalsbordet, precis som de gör på restauranger och hotellbarer. Låt en låda med vikta servetter stå middagsbordet och skruva av skåpsdörrarna på kökets väggförvaring. Det kanske kräver lite extra omsorg för att få det att se snyggt ut till vardags men ack så värt det när den där tuffa restaurangkökskänslan uppstår, i ditt egna hem!
3. Runda matbord

Skapa en social atmosfär i din matsal eller kök med hjälp av ett runt matbord. Kring runda matbord engageras alla gäster i intressanta samtal och skratt och vi garanterar dig att dina middagar och sociala tillställningar om möjligt kommer att bli ännu bättre. På Reforma handlar du prisvärda matbord i flera olika stilar och modeller. Handla ett runt matbord från Nordal, House Doctor, Bloomingville eller HK Living och skapa en social gemenskap i ditt kök, vardagsrum eller matsal för dig och dina gäster. Duka upp med vackert porslin, tända ljus, färgglada vaser och god mat - på så vis förvandlar du din matsal till att kännas som en michelinkrog på nolltid! 
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden F53zuk:
Kommentarer:
Fortsätt »