REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Trendspaning från Europas största inredningsmässa Maison & Objet

Reforma har kikat på utställarna från Europas största möbel och inredningsmässa Maison & Objet som ägde rum i januari. Baserat på de olika varumärkenas vårkollektioner har vi rett ut vad vi kan se för röda trådar inför vårens och sommarens inredningstrender.


HKliving - pasteller och granna kulörer kombinerat med

Bland nyheterna från HKliving hittar vi allt från krukor och dekoration till soffor och matbord. Designen är prålig, modig och nytänkande. Vi vill inreda varenda rum hemma hos oss med dessa färgsprakande och unika möbler. HKlivings designfilosofi andas lyxigt 80-tal med influenser från skandinavisk design.

Vaser och dekorationer från HKliving

Önskar du ge ditt hem ett subtilt uppsving utan att det ska behöva kosta en förmögenhet? Då är någon utav HKlivings underbara vaser och dekorationsstatyer något för dig. Bland HK livings dekoration hittar du allt från dekorativa doftstickor till vaser med grafiska och nytänkande former. Ställ en vas ensam på soffbordet eller i flertal på ditt sideboard och njut av den härliga känsla dessa nya inredningsdetaljer ger din övriga inredning. Dekoration och inredning som ger dig en känsla av att ha plockat dem direkt ut en härlig godispåse helt enkelt!

Makalösa soffor och soffdelar från HKliving

Utöver dekoration och inredning märker vi tydligt att HKliving storsatsar på sina soffor inför 2020. Sofforna är exklusiva och unika i sitt slag. Hos Reforma kan du handla HKlivings populära lädersoffor i vackert mintgrön, svart och varm beige. Samma soffor kommer även i lyxig sammet i regnbågens alla färger. Eller varför inte köpa en riktig smällkaramell till soffa? Deras senaste tillskott i soffamiljen är just en randig tygsoffa i pastellrosa och solgult. En fröjd för ögat och så skön att det känns som att ligga och slappa på ett moln!

Nytänkade och iögonfallande design

HKliving går verkligen i bräschen för nytänkande och rolig design. Deras möbler och inredningsdetaljer har ett unikt uttryck som kommer pigga upp vilket tråkigt hem som helst. Känner du att du behöver ett inredningslyft som piggar upp och avdramatiserar hemma? Då är en möbel eller inredningsdetal från HKliving perfekt för dig! Handla dina nya möbler från HKliving hos oss på Reforma. Marknadens billigaste priser, snabba leveranser och en tillmötesgående kundtjänst.


Zuiver - Minimalistisk design som håller ett roligt mått

Bland Zuivers nyheter är det tydligt att det minimalistiska står i framkant och prioriteras av designteamet. Trots den avskalade känslan är Zuiver inte rädda för att använda sig utav en unik färgskala som innebär allt från militärgrön till ljusrosa. Det är när dessa, ibland smått otänkbara, kulörer kombineras som magin underskriven Zuiver uppstår.

Moderna former kombineras med klassiska material

Bland nyheterna från Zuiver ser vi moderna former på möbler som tar sig uttryck i runda matbord med pelarunderrede. Vi går alltså bort från de klassiska matborden med fyra stycken ben, och rör oss mot mer innovativa former där en konformad pelare är det som bordsskivan står på. Dessa moderna och nytänkande möbler kombineras i Zuivers anda med klassiska material så som vackert mörkt trä, stål och sammet. Vi absolut älskar det!

Färgsprakande möbler för ett roligt hem

Som nämnt tidigare snålar inte Zuiver med kulören. Färgsättningen på deras vårnyheter är makalöst iögonfallande där kaki möter dusty pink, senapsgult möter kornblått och pastellgrön möter svart. Paletten i kombination med de minimalistiska och moderna formerna utgör verkligen det Zuiver vill förmedla med sin design. Handla möbler från Zuiver hos Reforma! Hos Reforma hittar du de bästa priserna på allt från Zuiver med snabba leveranser!


Dutchbone - Klassiska sammetsmöbler som vittnar om att gammalt är trendigt

Dutchbone leker med det klassiskt rustika där vintage kombineras med nytänkande. Just detta beskriver Dutchbones designfilosofi på pricken. Deras möbler vittnar om en svunnen tid som ännu håller sig relevant i form av klassiska material och former.

Möbel eller konstverk? Unika möbler för konstmedvetna hem

Dutchbone är dessutom riktiga specialister på att skapa möbler som är så pass unika, att de i princip skulle kunna skruvas upp på väggen och klassas som konstverk. Exempelvis finns deras omåttligt populära sidobord Crane – som har en guldfågel som underrede och en vacker glasskiva som bordsskiva. Dessa typer av möbler är typiska för Dutchbones design. Möblerna ska sticka ut och bidra till din övriga inredning. En rolig detalj som piggar upp och bringar lyx och exklusivitet.

Det rustika kombineras med det exklusiva

Dutchbone kan sin grej, och det gör det bra. Nämligen rustika möbler som andas lyx! Den inredningsstilen håller sig aktuell och stark säsong efter säsong. Däremot kan den vara svårsmält för dig som vill ha det lite mer glamoröst hemma. Det Dutchbone lyckas mycket väl med är just att få det rustika att kännas exklsuivt. Detta görs genom att kombinera patinerade järnskåp med bulliga sammetspjäser och mörkt rustikt trä med lyxig mässing. Dessa unika kombinationer skapar den där perfekta balansen mellan unik vintage och härlig lyx.

Handla vårens nyheter hos oss på Reforma!

Reforma är nätbutiken som alltid håller sig uppdaterad med det senaste inom miljövänlig och hållbar inredning. Till oss kan du vända dig när du letar efter prisvärda möbler som dessutom är snälla mot miljön.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 4FJs5S:
Kommentarer:
Fortsätt »