Vardagsrumsmöbler för bekväma sittplatser
REFORMAS INREDNINGSBLOGG
Vardagsrumsmöbler för bekväma sittplatser

Soffan: En krönande juvel i vardagsrummet

Soffan är kärnan i vardagsrummet och ofta den första möbeln som kommer i fokus. När du väljer en soffa är det viktigt att överväga både stil och komfort. Mjuka stoppningar och högkvalitativa material som sammet eller mikrofiber ger en lyxig känsla. En sektionssoffa kan vara ett utmärkt val för större vardagsrum, medan en snygg och kompakt tvåsitssoffa kan passa perfekt i mindre utrymmen.

Klicka på bilden för att komma till soffan.

Fåtöljer och soffmöbler: Utöka komfortzonen

Komplettera soffan med fåtöljer och soffmöbler för att skapa en mer varierad och flexibel sittplats. En gungstol eller en läsfåtölj med en mjuk kudde kan vara det perfekta hörnet för avkoppling. Överväg också en ottoman eller en fotpall för att ge benen en plats att vila. Mångsidiga sittmöbler ökar inte bara komforten utan ger också möjlighet till anpassning efter olika sittbehov.

Klicka på bilden för att komma till fåtöljen.

Kuddar och plädar: Mjukhet och värme

Inget slår känslan av mjuka kuddar och mysiga plädar när det gäller att skapa en atmosfär av komfort. Välj kuddar i olika storlekar och texturer för att lägga till dimension och stil. En fluffig pläd över ryggstödet på soffan ger inte bara en extra känsla av mjukhet utan också en touch av elegans till vardagsrummet. Var inte rädd för att blanda och matcha färger och mönster för att skapa en unik och personlig stil.


Klicka på bilden för att komma till kudden.

Soffbord: Mer än bara en bordsyta

Ett soffbord tjänar inte bara som en praktisk yta för kaffe och tidningar utan kan också vara ett viktigt element för att skapa en enhetlig design. Runda soffbord kan minimera risken för stötar, medan ett rektangulärt bord ger generöst utrymme för olika ändamål. Fundera över förvaringsmöjligheter, som hyllor eller lådor, för att hålla vardagsrummet organiserat och fritt från röra.


Klicka på bilden för att komma till soffbordet.

Bokhyllor: Skapa en personlig bibliotekshörna

För bokälskare är en bokhylla en oumbärlig del av vardagsrumsmöblemanget. Välj en bokhylla i trä för en varm och inbjudande känsla. Organisera böckerna efter färg eller storlek för en snygg och stilfull presentation. Kombinera böcker med dekorativa objekt som ljusstakar eller små växter för att skapa en harmonisk atmosfär.

Väggspeglar: Öppna upp utrymmet

En väggspegel kan skapa illusionen av ett större och mer öppet vardagsrum. Välj en spegel med en dekorativ ram för att ge stilen ett lyft samtidigt som den reflekterar ljuset och skapar en ljusare atmosfär. Placera spegeln strategiskt för att maximera dess effekt och ge intrycket av ett större utrymme.

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden v6sjVa:
Kommentarer:
Fortsätt »
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2022 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2022 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
Ange koden i kassan när du handlat klart.
Tack för att du prenumererar!
Ny kund? 
Få 5% rabatt på ditt första köp.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
Thank you for subscribing!