Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Färgpaletten för våren: Mjuka pasteller och djärva nyanser

Vårens färgpalett 2024 omfamnar en kombination av mjuka pasteller och djärva nyanser. Mjuka rosa, mintgrönt och himmelsblått ger en lugnande och fräsch känsla, medan djupare toner som terrakotta, skogsgrönt och koboltblått ger en touch av djärvhet. Kombinera dessa färger för en balanserad och livlig atmosfär i ditt hem.

Naturnära material: Trä, rotting och sten

Återgången till naturen är tydlig i vårens trender för 2024. Naturnära material som trä, rattan och sten används för att skapa en jordnära och lugn atmosfär. Införliva dessa material i möbler, dekorativa detaljer och till och med i väggfärger för att skapa en harmonisk och organisk känsla i ditt hem.


Klicka på bilden för att komma till lampan.

Blommiga mönster och botaniska accenter

Blommiga mönster och botaniska accenter tar centrumscenen under våren 2024. Stora, blommiga tapeter, blommiga kuddar och mönstrade gardiner ger ditt hem en lekfull och livlig känsla. Kombinera dessa mönster med enfärgade möbler för en balanserad och elegant estestik.

Klicka på bilden för att komma till stolen.

Retro vibbar: 70-talsinfluenser

Retro är tillbaka med full kraft, och 70-talsinfluenser dominerar vårens inredningstrender 2024. Mjuka former, avslappnade möbler och jordnära färger definierar denna trend. Överväg att införliva retroelement som avlånga soffor, färgglada accentkuddar och konst i jordnära färgtoner för att omfamna denna nostalgiska trend.


Klicka på bilden för att komma till soffan.

Hållbarhet i centrum: Miljövänliga material och design

Hållbarhet är en viktig drivkraft bakom vårens trender 2024. Materialval och design som fokuserar på miljövänliga alternativ kommer att vara i fokus. Återvunna material, återvinningsbara möbler och energieffektiva belysningsalternativ är alla sätt att omfamna hållbarhet i din inredning.

Texturer: Blanda och matcha för djup och dimension

Vårens trender 2024 omfattar en rikedom av texturer för att lägga till djup och dimension i ditt hem. Kombinera olika texturer som sammet, grovstickat tyg och metalliska ytor för att skapa visuell mångfald och intresse. Detta ger en taktil kvalitet till din inredning och gör den mer inbjudande.


Klicka på bilden för att komma till stolen.

Flexibla möbler för anpassningsbarhet

Flexibilitet är nyckeln i vårens trender för möbler. Anpassningsbara och modulära möbler gör det möjligt att skapa förändringar i din inredning utan att behöva byta ut hela möbler. Överväg möbler som kan omvandlas för att passa olika syften, vilket är särskilt fördelaktigt i små utrymmen.

Minimalistisk design: Mindre är mer

Minimalism fortsätter att vara en stark trend under våren 2024. Enkelhet och renhet i designen skapar utrymme för avkoppling och eftertanke. Minska överflödiga dekorationer och behåll bara de element som verkligen betyder något för att skapa en minimalistisk och fridfull atmosfär.

Blandning av metaller: Skapa kontrast och elegans

Att blanda olika metaller är en trend som tar fart under våren 2024. Koppar, mässing och svart metall kombineras för att skapa kontrast och elegans i ditt hem. Blanda metaller i belysning, möbler och dekorativa detaljer för att ge en modern och sofistikerad känsla.


Klicka på bilden för att komma till soffbordet.

ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla 
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.