Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bokhylla 'Epoch' - Natur

6999 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Vår hylla i naturfärg är en vacker och mångsidig möbel som passar perfekt i olika inredningsstilar. Den naturliga färgen ger hyllan en varm och tidlös känsla som smälter in i olika rum och designkoncept. Hyllan är tillverkad av högkvalitativt material och har en robust konstruktion för att säkerställa långvarig hållbarhet. Med flera hyllplan erbjuder den gott om förvaringsutrymme för böcker, dekorativa föremål, krukväxter eller andra vardagsartiklar. Den naturliga färgen på hyllan ger dig möjlighet att enkelt kombinera den med andra möbler och dekorationsdetaljer i ditt rum. Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet, kontoret eller hallen kommer vår hylla i naturfärg att bidra till en organiserad och stilfull inredning.
Egenskaper
Bredd: 80 cm
Höjd: 150 cm
Längd/Djup: 39 cm
Färg: Natur
Material: Hylla i färg natur
Varumärke: Hübsch
Levereras monterad: Ja
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Vietnam
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.