Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bord 'Cassis' - Natur

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
9099 kr / 6829 kr
6829 kr
6829 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Stilrent, smart och slitstarkt - Cassis är det naturnära matbordet tillverkat i brun akacia med ett elegant underrede i svart stål. Den skandinaviska designen tar sin form med lätt utsvängda ben, som utgör en stilfull detalj. Oavsett om det är fest eller vardag, är Chan det perfekta valet för att duka upp måltiderna och njuta av långa sommarkvällar tillsammans! När det gäller skötsel är det viktigt att notera att för att bibehålla finishen på dina utemöbler i akacia eller hårdträ bör de oljebehandlas regelbundet. Eftersom träslagen inte är naturligt feta behöver de oljas lite då och då, även under säsongen. Vid nyinköpta möbler är det viktigt att mätta träet med olja genom att applicera flera lager efter varandra för att säkerställa att maximalt med olja absorberas och möblerna bibehåller sin skönhet över tiden.
Produktspecifikation
Bredd: 200 cm
Höjd: 74 cm
Längd/Djup: 100 cm
Tjocklek Bordsskiva: 2 cm
Färg: Natur , Svart
Material: Ben i stål och skiva i akacia trä
Varumärke: Garden Prestige
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Vietnam
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.