Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Bordslampa 'Carafe' - Natur

4999 kr
 
Leverans:  10-15 arbetsdagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Vår eleganta bordlampa kombinerar det naturliga och mjuka materialet linne med en vacker träfot för att skapa en stilfull och harmonisk inredningsdetalj. Skärmen är tillverkad av högkvalitativt linne som ger en vacker och diffust ljusspridning när lampan är tänd. Den naturliga färgen på linnet ger en varm och inbjudande känsla till rummet. Foten är tillverkad av trä och har en slät och polerad yta, vilket ger en naturlig och organisk touch till lampans design. Träfoten ger också stabilitet och hållbarhet åt lampan. Denna bordlampa är perfekt för att skapa en avslappnad och mysig atmosfär i ditt hem. Placera den på ett sidobord, en nattduksbord eller en hylla för att ge både belysning och dekorativt inslag i rummet. Den neutrala färgkombinationen av linne och trä gör att lampan lätt kan integreras i olika inredningsstilar och färgscheman. Med vår bordlampa av linne och trä kan du njuta av en subtil och behaglig belysning samtidigt som du tillför en touch av naturlig skönhet och elegans till ditt rum.
Egenskaper
Bredd: 29 cm
Djup: 29 cm
Höjd: 55 cm
Rea: Bordslampor
Färg: Beige , Vit
Material: Bordlampa av linne och fot av trä
Varumärke: Reforma
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.