Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Puff 'Lloyd' - Beige

6489 kr / 5840 kr
6489 kr
6489 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
"Välkommen till 'Lloyd' puffen &ndash
Egenskaper
Benhöjd: 15 cm
Bredd: 90 cm
Diameter: 90 cm
Höjd: 45 cm
Längd/Djup: 90 cm
Sitthöjd: 45 cm
Färg: Beige , Natur
Material: Tillverkad av lövträ och plywood, skum och sicksackfjädrar. 94% polyester and 6% nylon.
Maxbelastning: 100 kg
Maxvikt: 100 kg
Tvättråd: Vid fläckar rekommenderas att dutta med en lätt fuktad, ren trasa. Friktion kan göra att materialet ändras. Impregnering av tyget anses inte nödvändigt, skulle detta vara ett önskemål rekommenderas testning på en osynlig del. Orari är behandlad med Teflon Fabric Protector. Denna behandling bildar ett skydd runt varje fiber, vilket gör tyget resistent mot stänkvatten, smuts och damm. Impregnering är inte längre nödvändigt av denna anledning.
Varumärke: WOOOD
Levereras monterad: Nej
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: Under beräkning
Ursprungsland: Litauen
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.