Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Matbord 'Marbleous' Runt 100cm - Vit

4999 kr
 

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Det perfekta runda matbordet som dessutom är mycket prisvärt! Kring detta matbord behöver du inte anpassa dig till bordsben som bara är i vägen, då bordet står på en pelare, istället för på fyra ben. Stommen är i svartlackerad metall och bordsskivan i vacker marmorimitation som är lättskött och enkelt att torka av. Bordet mäter 100cm i diameter och är därmed anpassat för fyra att sitta med gott om rum, alternativt upp till 6st om man vill sitta lite mer trångt. Perfekt för den mindre matplatsen eller köket! Foten är 58 cm.

OBS: Vi försöker alltid att presentera våra produkter och produktbilder så verklighetstroget som möjligt och då detta är en marmorimitation så kan mönstret på marmorn skilja sig betydligt från produktbilderna.

Produktspecifikation
Bredd: 100 cm
Diameter: 100 cm
Höjd: 75 cm
Längd/Djup: 100 cm
Färg: Svart , Vit
Material: MDF-skiva med marmorimitation och ben tillverkade av stål.
Skötselråd: Torka av bord med lätt fuktig trasa.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: 125,22 kg
Varav emballage: 3%
Varav material: 13%
Varav energi: 77%
Varav transport: 7%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 10
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 4 av 5
Per Isac Johannes Hedman
|
2022-11-07
Fint bord
Omdöme 5 av 5
Helena Eklund
|
2021-11-09
Så himla fint bord, perfekt till en mindre lägenhet!
Omdöme 3 av 5
Jögen Eiksson
|
2021-08-31
Fick hem bordet och packa upp de tre paketen. Snyggt och fint men då monteringsdetaljerna saknades så ligger bordsskivan på köksgolvet så det får bli att äta sushi och bli lite japaninspirerat de närmsta dagarna.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.