Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Matbord 'Marbleous' Runt 120cm - Vit

5999 kr / 3499 kr
3769 kr
3769 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Det perfekta runda matbordet som dessutom är mycket prisvärt! Kring detta matbord behöver du inte anpassa dig till bordsben som bara är i vägen, då bordet står på en pelare, istället för på fyra ben. Stommen är i svartlackad metall och bordsskivan i MDF med vacker marmorimitation som är lättskött och enkelt att torka av. Bordet mäter 120cm i diameter och är därmed anpassat för sex att sitta med gott om rum, alterntivt upp till 8st om man vill sitta lite mer trångt. Perfekt för både matsalen och köket!

OBS: Vi försöker alltid att presentera våra produkter och produktbilder så verklighetstroget som möjligt och då detta är en marmorimitation så kan mönstret på marmorn skilja sig betydligt från produktbilderna.
Egenskaper
Bredd: 120 cm
Diameter: 120 cm
Höjd: 75 cm
Längd/Djup: 120 cm
Färg: Svart , Vit
Material: MDF-skiva med marmorimitation och ben tillverkade av stål.
Skötselråd: Torka av bord med lätt fuktig trasa.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Nej
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 138,65 kg
Varav emballage: 2%
Varav material: 13%
Varav energi: 78%
Varav transport: 7%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 2 av 5 Antal betyg 3
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 0 av 5
Maria
|
2022-05-25
Värdelöst bord. Skivan är i PDF, får lätt repor och är otroligt skakigt, det går inte att använda. Avråder starkt från att köpa detta bord!
Omdöme 0 av 5
Ella
|
2021-01-08
Bilderna motsvarar inte hur bordet ser ut i verkligheten. Notera att marmorimitation = träd i det här fallet, riktigt skakigt. Jätteledsen, såg riktigt fram emot att få ett bord som står på bilden.
Omdöme 5 av 5
|
2020-09-01
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.