Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Matstol 'Charlotte' - Grå

1899 kr / 1139 kr
1139 kr
1139 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Charlotte är en utomhusmatstol som utmärker sig med sin robusta och eleganta design som enkelt kan kombineras med andra utomhusmöbler. Stolens svarta aluminiumkonstruktion ger den en tålig och hållbar struktur, medan den gråa textilen på sitsen ger en mjuk och bekväm sittyta. Med Charlotte får du en praktisk matstol som kommer att hålla i många år framöver. Stolen är också stapelbar vilket gör det enkelt att förvara den när den inte används, och gör det enkelt att flytta runt den för att anpassa sittplatsen efter behov. Charlotte är en perfekt möbel för att möblera din utomhusplats på ett smart, snyggt och hållbart sätt under sommaren.
Egenskaper
Bredd: 56,5 cm
Höjd: 88 cm
Längd/Djup: 60,5 cm
Sittdjup: 49,5 cm
Sitthöjd: 42 cm
Färg: Grå , Svart
Material: Ryggstöd och sits i textil och ben i aluminium
Maxbelastning: 110 kg
Maxvikt: 110 kg
Skötselråd: Rengör med en mjuk trasa och tvålvatten, torka torrt efteråt.
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Ja
CO2e-utsläpp: 77,63 kg
Varav emballage: 1%
Varav material: 95%
Varav energi: 1%
Varav transport: 3%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.