Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Pall 'Badia Teak' - Natur

999 kr / 899 kr
999 kr
999 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
En vacker och rustik pall med en elegant charm och design som är lätt att matcha och passar in i alla hem och inredningsstilar. Den är tillverkad av teak trä som ger en retro look till din pall. Använd både som pall och extra stol i köket eller som sidobord i hallen eller vardagsrummet. Ställ en vacker växt på när den inte används som sittplats. Observera att varje produkt är unik och av naturmaterial vilket kan innebära olika finish i trät.
Egenskaper
Bredd: 30 cm
Diameter: 30 cm
Höjd: 45 cm
Längd/Djup: 30 cm
Sittdjup: 30 cm
Sitthöjd: 45 cm
Färg: Natur
Material: Tillverkad av teakträ.
Maxvikt: 135 kg
Varumärke: Reforma
Levereras monterad: Ja
Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
CO2e-utsläpp: 27,1 kg
Varav emballage: 14%
Varav material: 15%
Varav energi: 50%
Varav transport: 21%
Omdömen
Medelbetyg 3 av 5 Antal betyg 2
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 1 av 5
Linnéa
|
2022-06-25
Ytterst tveksam kvalitet. Första pallen jag fick hem hade massor av sprickor, både på benen och på själva sittytan. Den luktade även mögel, men såg inga synliga spår av det.
Gjorde en reklamation och fick sedan hem en ny pall.

Denna hade inga sprickor men tyvärr stank den också mögel (dock 10 gånger mer) och hade stora grönsvarta fläckar av mögel på sig, så den fick åka direkt till återbruket.

Väldigt synd, för pallarna är fina och Reforma vill ju ge sken av att vara ett miljömedvetet företag.
Det känns inte så miljömedvetet att skicka ut produkter som inte håller måttet och som sedan skickas tillbaka till dem/återbruket.

Hoppas att de ser över hur dessa pallar förvaras efter tillverkningen och att andra har fått bättre exemplar än de jag fick hem.
Omdöme 5 av 5
Stina Franzon
|
2022-05-25
Jättefin och stabil pall i bra kvalitet! Den känns unik och handgjord, riktigt lyxigt tillskott i inredningen.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.