Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Pall 'Marseille' 65cm - Stål

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
999 kr / 899 kr
899 kr
899 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
"Barpall i plåt med klasissk design och industristil. Finns i flera modeller och färger. Dessa snygga och praktiska pallar är tillverkade i stadig plåt och passar nästan alla inredningsstilar, t.ex. såväl i en rustik fjällstuga som i en stilren, modern lägenhet. Pallarnas formgivning är inspirerad av tidigt franskt 1900-tals design och designen är numera klassisk. Pallarna är stapelbara, stadiga och ""tysta"". Kan även användas som ""pidestal"" för tidningar, en blomvas eller i princip vad som helst! Pallarna är främst avsedda för inomhusbruk och om de får stå ute kan färgen flagna och de kan eventuellt rosta något. Många tycker dock att detta skapar en önskvärd känsla av vintage, loppis och patina och i sådana fall kan pallarna med fördel ställas utomhus några veckor."
Produktspecifikation
Bredd: 42 cm
Höjd: 68 cm
Längd/Djup: 42 cm
Sitthöjd: 68 cm
Färg: Grå , Silver
Material: Tillverkad i metall
Maxvikt: 135 kg
Varumärke: KDESIGN
CO2e-utsläpp: 25,12 kg
Varav emballage: 9%
Varav material: 28%
Varav energi: 56%
Varav transport: 7%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 5 av 5 Antal betyg 6
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 5 av 5
Maria
|
2023-12-10
Rejäla stolar för ett bra pris. Snabb och okomplicerad leverans!
Omdöme 5 av 5
Jessica
|
2023-11-21
Fina stolar. Passar så fint till våran köksö och till vårat betong golv.
Omdöme 5 av 5
Siv Norman
|
2023-04-17
Snygga och stabila barpallar. Snabb leverans. Jag är verkligen supernöjd!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.