Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Barnporslin

Välkommen till Reformas breda utbud av porslin, så som barntallrikar och barnmuggar. Hos oss kan du handla exklusivt och fint barnporslin med hög designgrad på nätet.

Handla porslin för barn, barntallrikar och barnmuggar online

Att få små barn att sitta till bords och äta mat är en svår konst att bemästra. Något vi på Reforma vet med säkerhet är att det blir mycket, mycket enklare att få barnen till att sitta och äta om de får göra det med en vacker och barnvänlig dukning. Därför har vi tagit fram ett brett utbud av vackra och gulliga tallrikar, muggar och bestick, för att just ditt barn ska tycka om att sätta sig vid matbordet och äta. Här nedan kan du handla allt från tallrikssett till servetter med fina och barnanpassade motiv. Vi erbjuder snabba leveranser och trygga betalningar så att inget ska behöva stå emellan dig och en trevlig middag med dina barn.

Läs mer

Produkter

Att tänka på när du handlar porslin till barn på nätet

När du ska handla tallrikar för barn, det vill säga barntallrikar, muggar för barn, det vill säga barnmuggar och bestick för barn, det vill säga barnbestick online bör du först fundera på vem barnet du köper detta till är som person. Vilka är barnets favoritfärger? Vilka är barnets favoritmönster? Välj därefter tallrikar, muggar och bestick utefter vad just detta barn tycker om. När du valt vilket barnporslin du ska klicka hem bör du säkerställa att leveranstiden är under en tidsperiod som passar dig och att du erbjuds tryggt betalsätt. Snabba leveranstider och trygga betalningar är något som du alltid kan vara säker på att du får hos Reforma. Dessutom klimatkompenserar vi för alla beställningar vi skickar ut. Klimatkompensationen innefattar allt, dvs materialutvinning, produktion, frakt och lagerhållning. Välkommen till Reforma när du ska handla barnporslin online!
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.