Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Hallmattor

Hos Reforma hittar du hallmattor som är både funktionella och snygga. Hallmattan och hallen är det första rum du möts av så här vill du hålla det snyggt och städat. Välkommen till Reformas utbud av hallmattor.

Hallmattor för alla olika hem.

En hallmatta är det första du möter när du kliver innanför dörren. Därför vill du att den ska vara praktiskt men samtidigt snygg. Hos Reforma hittar du hallmattor online i alla olika storlekar och material. Vissa föredrar gummi som är enkelt och praktiskt att spola av medans andra gillar mer tygmattor som liknar vanliga mattor. Du hittar även hallmattor i Jute hos oss online. Dörrmattan har vi haft i mängder av år och är ett måste i allas hem. Det håller hallen och resterande hem fritt från grus och smuts. Även där vi ofta ställer våra skor i hallen om vi inte har en skohylla. Hallmattan största funktion och användning är just att tåla väte och smuts. Om du inte hittar en dörrmatta som passar just för din hall rekommenderar vi att köpa flera likadana som du sedan sätter ihop till en större matta. Bland vårat stora utbud av hallmattor hittar du hallmattor ifrån bland annat Tica Copenhagen, Speedtsberg, Dixie, Ib Laursen, Bloomingville, Nordal, House Doctor, Day Home, OYOY och ByON. Alla dessa vrumärken är välkända för att skapa produkter med hög kvalite och i hög design. Hallmattorna har även varierande prisklassen så det finns en hallmatta för alla olika hem hos Reforma online.

Läs mer

Produkter

Köp allt till din hall hos Reforma

Förutom att du kan hitta hallmattor i en mängd olika storlekar, färger, prisklasser och material hos Reforma så kan du hitta allt du kan tänkas behöva till din hall. Hallen är det första rum du kommer in till men är ändå det rummet vi prioriterar minst. Ett tips när du ska inreda hallen är att låta hallen spegla resten av hemmet. Byt inte stil i hallen eller bryt helt ifrån det färger du använt i tidigare rum utan låt ditt hem ha en röd tråd där hallen är starten. Tänk på att hallen är ett ställe där vi brukar behöva mycket förvaring. Mycket förvaring gör det lättare att hålla det städat och fint. Om man inte har plats för stora förvaringsmöbler kan det räcka med korgar där du kan förvara mössor, vantar och andra småsaker. Hos Reforma hittar du allt du kan tänka dig till din hall.

Köp hållbara möbler online hos Reforma

Vi på Reforma bryr oss verkligen om miljön. Vi arbetar ständigt på att kunna göra vår affär mer hållbar och vi hoppas att ni vill vara med oss på den resan. Vi på Reforma erbjuder ett stort utbud av välkända och mindre kända varumärken. Vi väljer våra varumärken med omsorg då miljön är så viktigt för oss. När du inreder din hall kan du göra smarta val. Tillexempel kan du köpa en dörrmatta gjord utav gamla Petflaskor. En sittbänk av återvunnet trä och en lampa utav bambu. Var med på vår väg mot att kunna erbjuda mer hållbar inredning.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.