Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Rengöringsmedel

Här hittar du rengöringsmedel till ditt kök som både är effektivt och miljövänligt! Med dessa effektiva och skonsamma rengöringsmedel håller du lätt ditt kök i toppskick samtidigt som du slår ett slag för miljön.

Köp prisvärda och skonsamma rengöringsmedel online på Reforma

När det kommer till rengöringsmedel i köket är det viktigt att de är effektivt och löser upp smuts och fett från din matlagning. Våra noggrant utvalda städartiklar och rengöringsmedel gör jobbet samtidigt som de sprider en ren och fräsh doft både i ditt kök och hem. Vi prioriterar förstås att våra rengöringsmedel är skonsamma, fria från färgämnen och bra för miljön.
Läs mer

Produkter

Kampanj
Disktrasa - Sixten
Kampanj
Lisa Bengtsson

Disktrasa - Sixten

9 kr
Ordinarie pris: 99 kr
9 kr
1-2 veckor

Effektiva rengöringsmedel till kök av bra kvalitet

Behöver du rengöringsmedel till köket som effektivt men ändå milt? Vill du uppnå en ren och fräsch miljö i ditt kök på ett enkelt sätt? Här hittar du dryga och hållbara rengöringsmedel till olika ändamål till förmånliga priser som även är snälla mot miljön. Du kommer snabbt upptäcka att arbetet med städning och underhållning av ditt kök går både effektivt och lätt när du arbetar med våra effektiva rengöringsmedel och städartiklar.

Vilket rengöringsmedel behöver du?

Hos oss på Reforma kan du hitta allt inom rengöring till ditt hem när det kommer till kök och badrum. Vi ser till att du får just den produkten du behöver för att ditt kök ska bli skinande rent som möjligt. Våra rengöringsmedel är både skonsamma men effektiva och rengör ett enkelt svep med trasan och lämnar kvar en fräsch doft av renhet. Här hittar du lätt det rengöringsmedel du behöver för att börja din resa mot ett rent och väldoftande kök. 

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.