Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Dagbäddar och soffor till sovrum

Behöver du en lyxig och vacker möbel för att göra det större sovrummet mer hemtrevligt? Då är en dagbädd eller en soffa perfekt för dig!

Handla en ny dagbädd, schäslong eller soffa till sovrummet online hos Reforma!

Ett enkelt och underbart sätt att göra ditt sovrum mer lyxigt och likt ett vackert hotellrum är just att addera en schäslong eller en dagbädd till rummet. Har du ett lite rymligare sovrum är detta ett perfekt sätt att både fylla ut rummet men även att göra det mycket mer hemtrevligt och ombonat. Med en vacker schäslong, dagbädd eller soffa skapar du också en plats där du kan läsa böcker, dricka ditt morgonkaffe eller klä på dig strumpbyxor och skor. Hos Reforma finner du soffor och schäslonger i vacker sammet i regnbågens alla färger just för att du ska hitta den möbel som passar perfekt in i ditt sovrum.

Läs mer

Produkter

Köp dagbäddar och soffor från Broste Copenhagen, House Doctor, Madam Stoltz med flera.

Hos Reforma finner du ett brett utbud av schäslonger dagbäddar och soffor från flertalet olika varumärken som är välkända inom möbeldesign. Letar du efter en ny möbel från Broste Copenhagen, Madam Stoltz, House Doctor, Ib Laursen, Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey, Hubsch eller något annat välkänt varumärke har du hamnat helt rätt. Oavsett om du söker en rottingsoffa (ja det går lika bra att ställa en soffa i rotting inomhus som utomhus) eller en soffa i linne eller sammet kan du hos Reforma finna just den soffa eller dagbädd som du vill ha. Soffor och dagbäddar är den perfekta möbeltypen för att skapa en härlig lyxhotellskänsla i sovrummet.

Handla en lyxig dagbädd eller soffa på nätet

När du handlar en ny dagädd eller soffa på nätet bör du först fundera på vilken kulör du är ute efter. Hos Reforma kan du klicka hem allt från citrongula dagbäddar till lila soffor. Vi har ett brett sortiment av soffor, schäslonger och dagbäddar i flera olika prisklasser stilar och färger. Därefter bör du bestämma vilken stil du vill ha på din soffa i sovrummet. Önskar du en soffa i modern design med raka linjer och enkelt uttryck? Eller kanske en mer iögonfallande soffa med rundade linjer och i en färgsprakande kulör? Bestäm sedan måtten på soffan eller dagbädden. Får du plats med en tre-sitsig variant eller är du i behov av en nättare två-sitssoffa? Hos Reforma finner du alla typer av soffor just för att du ska kunna få den soffa du är i behov av levererad direkt till din dörr.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.