Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Plädar till sovrum

Välkommen till Reformas breda utbud av plädar och filtar!

Köp mysiga plädar och filter till sovrummet på nätet hos Reforma

Med hjälp av en vacker pläd får du snabbt och enkelt ditt sovrum att kännas som nytt! Letar du efter vackra, högkvalitativa och prisvärda plädar på nätet? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma hittar du en uppsjö av olika plädar och filtar som passar perfekt att uppdatera sovrummet med. Uppdatera sovrummet med en stor pläd som kan agera överkast, eller med en mindre variant som du kan slänga över din bäddning, för att ge den där underbart mysiga lyxhotellskänslan till ditt eget sovrum! Man ska alltid ha nära till en filt när man är hemma, inte minst i just sovrummet. Detta för att du ska kunna krypa under denna mysiga filt när du känner dig frusen och vill njuta av en god kopp té och din favoritbok! Skapa en härlig och mysig känsla i ditt sovrum med hjälp av en ny vacker pläd!

Läs mer

Produkter

Kampanj
Pläd 'Luna' 120x150 - Brun
Pläd 'Luna' 120x150 - Brun
Pläd 'Luna' 120x150 - Brun
Kampanj
Svanefors

Pläd 'Luna' 120x150 - Brun

1439 kr
Ordinarie pris: 1599 kr
1599 kr
1-2 veckor
Kampanj
Pläd 'Luna' 120x150 - Sand
Pläd 'Luna' 120x150 - Sand
Pläd 'Luna' 120x150 - Sand
Kampanj
Svanefors

Pläd 'Luna' 120x150 - Sand

1439 kr
Ordinarie pris: 1599 kr
1599 kr
1-2 veckor

Prisvärda plädar och filtar från Ib Laursen, Bloomingville, Hubsch och Cozy Living online!

Letar du efter Bloomingvilles vackra plädar i bomull? Hubsch moderna och avskalade plädar med ränder? Cozy Living mjuka och helt magiska plädar i ull? Linum Designs vackra knutna plädar i naturnära färger? Dixies miljövänliga plädar med etniska mönster? Eller DAY Homes fantastiskt unika plädar i färgsprakande sammet? Då har du hamnat helt rätt! Hos Reforma finner du flera olika varianter av plädar och filtar i alla prisklasser och modeller. Klicka hem den pläd som faller just dig i smaken och låt den ge en ny härlig känsla till dit sovrum! Välkommen till Reforma när du vill köpa prisvärda plädar och filtar på nätet!

Skapa en helt ny känsla i sovrummet med hjälp av en pläd!

Hos Reforma finner du allt du har kunnat drömma om i pläd-väg. Vi erbjuder allt från stora quiltade plädar som går att använda som överkast, till mindre flätade plädar som passar perfekt att vira runt axlarna när du läser en bok. Hos Reforma hittar du plädar i mjukt, tvättat linne, plädar i sammet och plädar i bomull. Letar du efter en enfärgad pläd i en naturnära och dov nyans, eller en färgsprakande pläd med unika mönster? Oavsett vad just du är ute efter kan vi garantera dig att du hos oss kommer hitta en pläd som passar perfekt med din inredningsstil. Med hjälp av en ny pläd skapar du snabbt och enkelt en helt ny känsla i sovrummet, utan att behöva renovera, måla om eller byta ut möbler!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.