Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Sänghimlar till sovrum

Välkommen till Reformas utbud av sänghimlar! Här kan du drömma dig bort bland våra vackra sänghimlar i regnbågens alla färger som garanterat kommer skapa den perfekta kombinationen av mys och elegans till ditt sovrum.

Handla vackra sänghimlar online hos Reforma

Finns det någon lyxigare detalj till sovrummet än en vackert fallande sänghimmel? Vi på Reforma tror inte det - och är därför lite extra stolta att kunna erbjuda dessa vackra sänghimlar som gör det enkelt för dig att få till den där exklusivt ombonade känslan till ditt sovrum. Genom att addera en vacker sänghimmel i ditt sovrum skärmar du lätt av av och skapar dynamik samtidigt som sängen känns extra inbjudande under en rogivande sänghimmel. Vi har sänghimlar som passar både till ditt sovrum samtidigt som vi även erbjder gulliga sänghimlar som passar perfekt när du vill inreda ett lekfullt och mysigt barnrum.
Läs mer

Produkter

Handla sänghimlar i hög kvalitet från kända varumärken som Bloomingville hos Reforma Sthlm

Det danska designvaruhuset Bloomingville är välkända för sin smakfulla design av möbler och inredning. De är experter på att kombinera det lekfulla med det stilrena och lyckas gång på gång skapa inredning som andas lika mycket lyx och kvalitet, som personlighet och lek. En balans och kombination som inte är särskilt enkelt att få till, men som de lyckas fantastiskt bra med. Något som vi på Reforma Sthlm absolut älskar med Bloomingville är faktumet att de numera även erbjuder vackra sänghimlar även för barn och i deras barnkollektion hittar vi underbart vackra och dekorativa sänghimlar även till de minstas sovrum. Kombinera gärna din sänghimmel med mängder av textilier såsom vackra prydnadskuddar och mysiga plädar och filtar och förvandla ditt sovrum till den mysiga oas som du förtjänar!

Handla din sänghimmel till sovrum online – enkelt, tryggt och säkert hos Reforma Sthlm

Hos oss på Reforma Sthlm kan du enkelt och smidigt köpa din sänghimmel online med snabb och smidig leverans. Sänghimlar som finns i lager skickas oftast samma dag som du lägger din beställning och utöver det erbjuder vi givetvis även trygga betalningsalternativ, smidiga returprocesser och tillmötesgående och hjälpsam kundtjänst. Välkommen att köpa sänghimlar hos Reforma Sthlm redan idag!

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.