Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar

Lampor

Möjligheterna när man inreder med lampor i vardagsrummet är oändliga. Att leka med olika former, material, placering och ljus kan gör mycket för att rum som vardagsrummet. I vardagsrummet vill vi helst ha belysning som gör att ögat kopplar av, vi vill ha ett varmt och mysigt ljus som främjar mys i soffan eller långa middagar runt matbordet. Vi har hundratals lampor i olika stilar, färger och former för att skapa den där hemtrevliga och harmoniska känslan i hemmets hjärta - vardagsrummet.

Taklampor, vägglampor, golvlampor, bordslampor och lampskärmar!

Vi på Reforma har ett stort utbud av lampor till vardagsrummet för alla ändamål och stilar, för att alla ska hitta något som faller de i smaken. Vi erbjuder taklampor, vägglampor, golvlampor, bordslampor och lampskärmar i både vintage och modern tappning. Kombinera olika sorters lampor för att få den perfekta ljussättningen och stämningen i vardagsrummet. Upptäck vårt breda sortiment av lampor från välkända varumärken som Trademark Living, House Doctor, Globen Lighting och Watt & Veke och låt dig inspireras. Välkommen till oss på Reforma när du vill köpa lampor till vardagsrummet på nätet!

Läs mer

Produkter

OUTLET
Kampanj
Taklampa 'Popo'- Vit
Taklampa 'Popo'- Vit
Taklampa 'Popo'- Vit
Kampanj
Fair Glare

Taklampa 'Popo'- Vit

2011 kr
Ordinarie pris: 3799 kr
2011 kr
1-2 dagar

Lampor till vardagsrummet från välkända varumärken

Vi på Reforma är noga med att vi möter våra kunders behov och önskan när det gäller alla aspekter, därför har vi anpassat får utbud just för er. När det gäller lampor för vardagsrummet har vi någonting som passar alla hem och inredningsstilar! Vi har en stor variation av vardagsrumslampor när det gäller, färgskala, form, material och funktion. Den ultimata blandningen i vårt sortiment grundar sig mycket i vårt omsorgsfulla val av produkter och bredden av välkända varumärken som finns tillgängliga. För lampor till vardagsrummet har vi många olika sorter från varumärken som PR Home, House Doctor, Bloomingville och Dutchbone. Passa på att scrolla och inspireras bland all belysning för vardagsrummet!

Inred med taklampor, bordslampor, vägglampor och golvlampor

Lampor kan ge olika intryck och olika ljus beroende på många aspekter. Det kan vara olika placering, form på skärm och kupa eller material som reflekterar ljuset. Ta hjälp av oss på Reforma för att hitta det du söker till just ditt vardagsrum. Vi tror starkt på att många ljuskällor i ett rum gör skillnad, speciellt i ett rum som vardagsrummet som oftast är bland de större i ett hem. Begränsa dig inte med att endast ha en taklampa som tillför ljus utan tänk bredare! Piffa upp fönsterbrädan eller sidobordet med en maffig bordslampa i marmor eller en mer nätt och elegant bordslampa i vacker mässing. Pryd väggen bakom soffan med en vägglampa som konstverk istället för tavlor och placera en golvlampa som läslampa vid din favorit fåtölj - möjligheterna är oändliga när det kommer till belysning i vardagsrummet.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.