Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
Kampanj

Sidobord 'Bali' - Mörk ek

13499 kr
 
Leverans:  1-2 veckor

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Denna moderna sideboard är det perfekta tillägget till ditt vardagsrum. Med två mjukt stängande dörrar och två mjukt stängande lådor erbjuder denna sideboard gott om förvaringsutrymme för porslin, linne, spel eller vad du än önskar förvara. De spårade dörrarna och lådorna, komplett med eleganta metallhandtag, lägger till en touch av elegans till möbeln. Den robusta metallbasen bidrar till den moderna designen. Som en del av Bali-kollektionen är det enkelt att mixa och matcha med andra möbler med samma moderna utseende. Tillverkad med hållbar ekfan√©r för represistens och långvarig hållbarhet. Denna buff√© är idealisk för alla vardagsrum
Produktspecifikation
Bredd: 176 cm
Höjd: 76 cm
Längd/Djup: 40 cm
Färg: Brun , Svart
Material: Ben tillverkade i metall och skivor i trä
Maxbelastning: 60 kg
Skötselråd: kontakta butiken. Skruvar och muttrar kan behöva dras åt ytterligare efter några veckor. , Rengör med en lätt fuktad trasa och milt rengöringsmedel. Torka av med mjuk trasa. För svårare fläcka
Varumärke: Tenzo
Levereras monterad: Nej
CO2e-utsläpp: 62 kg
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.