Skrivbord 'Connect' - Grå - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Skrivbord 'Connect' - Grå

4429 kr
(MVA og toll inkl)
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Fräscht skrivbord med modernt utseende Massiv, FSC-certifierad, furu i betonggrå färg Praktisk, med två lådor för förvaring!H 93 cm x B 112 cm x D 55 cm. Denna fräscha, moderna byrå Connect från samlingen av det holländska märket WOOOD är gjord av massiv, FSC-certifierad furu med en betonggrå finish. Skrivbordet har två lådor (hxbxd) 6,5x47,5x40 cm med frästa och rundade handtag. Praktiskt för att förvara dina läxor eller andra saker som du helst inte vill ha i sikte. Storleken från Connect-skrivbordets botten till marken är 62 cm, tänk på detta när du köper en kontorsstol. Bänkskivan är 75 cm hög. Facken på bänkskivan har storleken (hxbxd) 15,5x52,5x13,5. Trevligt att ha lite tillbehör i den. Detta Connect-skrivbord har en vikt på 33,5 kg. Connect kommer som ett enkelt kit med en tydlig monteringsanvisning. För hårda golv, placera filtglidar under benen. Detta förhindrar skador på golvet.
  Djup: 55 cm
  Bredd: 112 cm
  Höjd: 93 cm
  Skötselråd: Artikeln levereras som en enkel byggsats med tydliga monteringsanvisningar. Placera filt glider under benen. Detta förhindrar skador på hårda golv.
  Maxbelastning: 150 kg
  Färg: Grå
  Material: Tillverkad av FSC-certiferad furu.
  Varumärke: WOOOD
  Levereras monterad: Nej
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Nederländerna

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!