Skrivbord 'Norm' - Svart - Reforma Sthlm
RESPONSIBLE

Skrivbord 'Norm' - Svart

5563 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Vårt svarta skrivbord av trä är en stilfull och modern arbetsstation som kommer att komplettera din inredning perfekt. Tillverkat av högkvalitativt trämaterial, har skrivbordet en robust konstruktion som är byggd för hållbarhet och långvarig användning. Den svarta ytan ger en snygg och elegant look som passar bra i olika inredningsstilar. Med tillräckligt med arbetsyta kan du enkelt organisera dina arbetsmaterial och ha gott om plats för att arbeta bekvämt. Skrivbordet är också utrustat med praktiska förvaringslösningar, som skåp, lådor eller hyllor, vilket gör det enkelt att hålla din arbetsplats organiserad och fri från oreda. Dessutom har skrivbordet ergonomiska funktioner som är viktiga för din komfort, såsom justerbar höjd eller en bekväm arbetsstol. Oavsett om du behöver en arbetsplats för att studera, arbeta eller hantera dina personliga projekt, kommer vårt svarta skrivbord av trä att ge både funktionalitet och en stilfull touch till ditt rum.
  Längd: 160 cm
  Höjd: 74 cm
  Benhöjd: 74 cm
  Bredd: 83 cm
  Material: Svart skrivbord av trä
  Färg: Svart
  Varumärke: Hübsch
  Levereras monterad: Ja
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: 33 kg
  Ursprungsland: Kina

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!