Skrivbord 'Archive' - Natur - Reforma Sthlm
21
RESPONSIBLE

Skrivbord 'Archive' - Natur

6999 kr / 5499 kr
(MVA og toll inkl)
Leveranstid: 10-15 arbetsdagar
 
Lägg i kundvagnen

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

 • Vårt skrivbord av trä med två förvaringsfack vid sidan är en stilfull och funktionell arbetsstation för ditt hem eller kontor. Tillverkat av högkvalitativt trämaterial, kombinerar det enkelheten och naturligheten hos trä med praktisk förvaring. Detta skrivbord har en rymlig skrivyta som ger gott om utrymme för att arbeta och studera bekvämt. De två förvaringsfacken vid sidan av skrivytan är perfekta för att organisera och hålla dina böcker, dokument eller andra arbetsrelaterade tillbehör nära till hands. Designen är minimalistisk och elegant, vilket gör det lätt att integrera skrivbordet i olika inredningsstilar. De robusta benen ger stabilitet och säkerställer att skrivbordet är hållbart och tåligt över tid. Oavsett om du behöver en arbetsplats för att studera, arbeta eller helt enkelt för att organisera dina pappersarbeten, kommer vårt skrivbord av trä med två förvaringsfack vid sidan att uppfylla dina behov samtidigt som det ger en estetiskt tilltalande inredningsdetalj till ditt rum.
  Benhöjd: 60 cm
  Längd: 84 cm
  Bredd: 37 cm
  Höjd: 97 cm
  Material: Skrivbord av trä med två förvaringsfack vid sidan
  Varumärke: Hübsch
  Levereras monterad: Ja
  Hållbarhet: Läs gärna vår återvinningsguide!
  CO2e-utsläpp: Under beräkning
  Ursprungsland: Vietnam

  omdömen (0)

  0 omdömen
  Recycled materials

  Recycled Materials

  22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi vill framåt få denna andel att växa med 10% årligen.

  Sustainable transport

  Sustainable Transport

  Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

  Buy For Good

  Buy for good

  För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

  Locally produced

  Locally produced

  Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

  Sustainable packaging

  Sustainable Packaging

  Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

  Good working conditions

  Good Working Conditions

  Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

  Certified factories

  Certified Factories

  De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

  Animal welfare

  Animal Welfare

  För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

  Biodegradeable

  Biodegradeable

  Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

  ny kund? Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter!
  Ange koden i kassan när du handlat klart.
  Tack för att du prenumererar!
  Ny kund? 
  Få 5% rabatt på ditt första köp.
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att förtur till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 
  Thank you for subscribing!