Fri frakt över 999 kr      Prisgaranti       200% klimatkompenserat
Laddar
RESPONSIBLE
Kampanj

Soffbord 'Créme' - Natur

Sommarbonanza! Fynda ända fram till den 31 juli!
3499 kr / 1999 kr
1999 kr
1999 kr
 
Leverans:  1-2 dagar

Klimatkompenserade möbler

Fri frakt över 999 kr

Köp nu, betala om 60 dagar

Vår unika prisgaranti

Produktbeskrivning
Upptäck vårt eleganta och moderna träbord från Reforma, designat för att lyfta ditt hem med både stil och funktionalitet. Bordet har en smart och detaljerad underhylla, perfekt för att förvara tidningar, böcker eller andra nödvändigheter inom räckhåll.

Det tidlösa och enkla designen gör det lätt att matcha med din befintliga inredning, oavsett stil. Detta soffbord är byggt för att vara en långvarig och pålitlig del av ditt hem i många år framöver.
Produktspecifikation
Bredd: 100 cm
Höjd: 45 cm
Längd/Djup: 50 cm
Färg: Natur
Material: Tillverkat av ékfaner.
Varumärke: Reforma
CO2e-utsläpp: 51,24 kg
Varav emballage: 1%
Varav material: 23%
Varav energi: 67%
Varav transport: 9%
Ursprungsland: Kina
Omdömen
Medelbetyg 4 av 5 Antal betyg 12
För att lämna ett omdöme bör du tidigare köpt denna produkt samt logga in på din kundprofil.
Omdöme 1 av 5
Roland
|
2024-07-10
Två månaders leveranstid, trots att det stod att de fanns i lager vid själva köpet. Dålig och slarvigt utförd ytfinish, träfibrerna har rest sig och oljan är applicerad fläckigt på bordsbenen. Skruvarna är svarta, ej silver som på bilderna. Olika finish på bordsskiva och ben. Bordet verkligen inte lika fint i verkligheten som på bilderna - mycket missvisande.
Omdöme 4 av 5
Monica Holmberg
|
2024-07-10
En skruv saknades vid leverans har skrivit till Reforma men får inget svar. 😞I bilden på nätet syns att skruvarna ska vara metallfärgade men de skruvar och brickor som levererades var svarta. Det sämsta är att jag inte ens får en bekräftelse på att de har fått mitt meddelande.😒
Omdöme 5 av 5
Ylwa
|
2024-04-20
Fint bord till ett bra pris.
Logga in
Recycled materials

Recycled Materials

22% av de möbler vi sålt under 2023 har varit tillverkade av återvunna material. Vi siktar på att fördubbla denna siffra under 2024.

Sustainable transport

Sustainable Transport

Ingenting som går att köpa hos oss har transporterats med flyg. Vi fraktar uteslutande med iso14001-certifierade båtar och erbjuder mer hållbara fraktalternativ i kassan.

Buy For Good

Buy for good

För varje order tar Reforma en del av vinsten för att investera i grön el-produktion. Vi har hittills byggt vindkraftverk i Kina och solcellsplarker i Indien.

Locally produced

Locally produced

Under 2023 har Reforma utökat sitt sortiment av möbler och inredning som produceras i Europa. Kortare transport leder till minskade utsläpp.

Sustainable packaging

Sustainable Packaging

Våra ordrar packas i FSC-märkta kartonger och skyddas till största del av återvunnen plast. Vi uppmanar alla våra kunder att återvinna allt emballage som våra artiklar skickats i.

Good working conditions

Good Working Conditions

Vi producerar våra möbler i fabriker som erbjuder schyssta arbetsvillkor och marknadsmässiga löner. Detta säkerställs genom kontroller utförda av oberoende kontrollkontor.

Certified factories

Certified Factories

De flesta av våra möbler är tillverkade i fabriker som arbetar aktivt med avfallshantering, smart resursanvändning och har nolltolerans för kemikalier eller andra farliga material.

Animal welfare

Animal Welfare

För de mattor och möbler som är tillverkade av ull och läder ser vi till att det i produktion och materialval tas hänsyn till djur och natur.

Biodegradeable

Biodegradeable

Många av våra möbler och inredningsdetaljer är 100% nedbrytbara. I praktiken betyder det att möbeln kan brytas ner av naturen lika enkelt som matrester.

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.